a.readmore { /* CSS properties go here */ }
Καλώς ορίσατε στην μάχη της Αναζήτησης.

Πέμπτη 12 Φεβρουαρίου 2015



Μετά τη νίκη τού ΣΥΡΙΖΑ - είπαμε ότι ως νέα κυβέρνηση δικαιούται "πίστωση". Η "πίστωση", όμως, όπως γνωρίζουμε, είναι ένα μέγεθος, το οποίο συνδέεται με τον χρόνο σχετικά….. Κάτι τέτοιο βλέπουμε να συμβαίνει με την περίπτωση του Τσίπρα ...Βλέπουμε ότι την "τρώει" με υψηλούς ρυθμούς……. Διαπραγματεύσεις με χαμόγελα και "χεράκι-χεράκι" με αυτούς που κατέστρεψαν τη χώρα δεν κάνεις ...Όταν πιάσεις με τα "χέρια" σου "περιττώματα", είσαι λερωμένος ακόμα κι αν προηγουμένως είχες κάνει μπάνιο με οινόπνευμα ... Ακόμα και για το "θεαθήναι" προσέχεις την εικόνα που βγαίνει προς τα έξω….. "Τα εν οίκω μη εν δήμω", έλεγαν οι αρχαίοι Έλληνες και κάτι ήξεραν για να το μεταφέρουν από γενιά σε γενιά. Αυτό, το οποίο γνώριζαν οι αρχαίοι, προφανώς το αγνοεί ο Τσίπρας. Γιατί πήγε στην Ιταλία και είπε ότι η Ελλάδα είναι ένα διεφθαρμένο κράτος; Αυτό το λέμε μεταξύ μας στην Ελλάδα και προσπαθούμε να βρούμε λύση. Το λέμε μεταξύ μας, όπως το λένε μεταξύ τους οι Γερμανοί ή οι Γάλλοι ή οι Ιταλοί πολίτες. Όταν λοιπόν "καταγγέλλεις" την Ελλάδα σαν "διεφθαρμένη" στην ευρωπαϊκή "γειτονιά", σημαίνει ότι αναγνωρίζεις την "καθαρότητα" αυτής της "γειτονιάς" ...Αναγνωρίζεις την "καθαρότητα" όλων των υπολοίπων. ….. 

Στο ίδιο μήκος κύματος και το "καρτούν" Βαρουφάκης.... Το "κατοικίδιο" της Γιάννας και "πουλέν" τής οικογένειας Παπανδρέου. Τι βγήκε και είπε δημοσίως σε εκδήλωση της ναζιστικής - στην κυριολεξία - Deutsche Bank;  "...Αν ο Συ.Ριζ.Α. μείνει στην εξουσία για έναν χρόνο, θα διαφθαρεί κι αυτός από την κλεπτοκρατία" ...Σύμφωνος κι αυτός με τον Γιωργάκη και τον Τσίπρα.  Προσθέτοντας επιπλέον και το δικό του "λιθαράκι" στην ανθελληνική προπαγάνδα, μας είπε ότι το τρίτο κόμμα στην Ελλάδα - και άρα και ένα μεγάλο μέρος τού λαού - είναι κατά την άποψή του φασίστες. Την ώρα δηλαδή που πρέπει να απειλήσεις τους αμετανόητους και πάντα ίδιους Ναζί τής Γερμανίας για τα δεινά που έχουν προκαλέσει στη χώρα σου, χαρακτηρίζεις πραγματικούς Ναζί και όχι απλά νεοναζί μεγάλο μέρος των πολιτών τής χώρας σου; Την ώρα που χιλιάδες Έλληνες έχουν αυτοκτονήσει εξαιτίας των Ναζί τής Γερμανίας, έρχεσαι και ενοχοποιείς τον ελληνισμό; ...Πόσο πιο βλάκας μπορείς να γίνεις;

Ο Τσίπρας θα κριθεί από τον τρόπο που θα χρησιμοποιήσει τα στοιχεία τής διαφθοράς που έχει στη διάθεσή της η κυβέρνησή του. Τι θα κάνει με τα στοιχεία, τα οποία αποδεδειγμένα πλέον - όπως μας ενημέρωσαν οι ίδιοι στη συνάντησή τους με τον Σουλτς ότι υπάρχουν - έχει στη διάθεσή του; Απέναντί του έχει μια Γερμανία, η οποία είναι "στημένη" και έτοιμη να υποκύψει στη δήθεν επίθεση της "λογικής" ...Μια Γερμανία, η οποία είναι έτοιμη να "εκβιαστεί", για να σταματήσει να αρνείται το "κούρεμα" του χρέους. Εδώ είναι όλη η παγίδα. Ο Τσίπρας, διαχειριζόμενος τα στοιχεία που έχει το ελληνικό κράτος εις βάρος τής Γερμανίας, θα τα χρησιμοποιήσει εν κρυπτώ δήθεν, για να την εκβιάσει να δεχθεί το "κούρεμα" ή μήπως θα τα χρησιμοποιήσει φανερά, για να "ακυρώσει" το ίδιο το χρέος;
Αυτό είναι το σχέδιο. Όλοι αυτοί θέλουν να εκβιάσει ο Τσίπρας τη Γερμανία, γιατί θέλουν να "υποχωρήσει" με "θεατρικό" τρόπο η Γερμανία στις ελληνικές αξιώσεις και με αυτήν την υποχώρηση να εξασφαλίσουν την παντοτινή μυστικότητα των εκβιαστικών στοιχείων ...Παντοτινή, εφόσον την ευθύνη τής απόκρυψης θα την έχει ο εκβιαστής και όχι ο εκβιαζόμενος ...Την ευθύνη θα την έχει η Ελλάδα και όχι η Γερμανία. Λογικό είναι αυτό, εφόσον δεν είναι δυνατόν να εκβιάζεις με κάποια στοιχεία και ταυτόχρονα να τα αποκαλύπτεις τη στιγμή που ο εκβιαζόμενος συμμορφώνεται στις απαιτήσεις σου. Αυτό είναι το κόλπο τους. Αυτοί βάζουν τον Τσίπρα να κάνει εκβιαστικούς "τσαμπουκάδες" στη Γερμανία, γιατί θέλουν να εκμεταλλευτούν τον ρόλο της, ο οποίος έτσι κι αλλιώς προβλέπει "κούρεμα" του ελληνικού χρέους και άρα γερμανική "υποχώρηση".  Αν όμως ο Τσίπρας πράξει το αντίθετο και αποκαλύψει τα ίδια στοιχεία και στρέψει το ελληνικό κράτος νομικά εναντίον προσώπων και όχι εναντίον κρατών ή θεσμών τής Ευρωπαϊκής Ένωσης, τότε η κατάσταση αλλάζει δραματικά. Αν το ελληνικό κράτος στραφεί εναντίον τής ηγεσίας τής Γερμανίας και συγκεκριμένων προσώπων τής Ευρωπαϊκής Ένωσης, τότε την έχουν "πατήσει" όλοι τους……………………….

Θα μάθουν όλοι τι έγινε, πως έγινε και ποιοι το μεθόδευσαν. Σε μια τέτοια περίπτωση δεν θα μπορείς να τους "δουλεύεις" με τους ψευδοεχθρούς, που τους εμφανίζεις μπροστά τους. Η άμυνα των λαών τής Ευρώπης θα στραφεί εναντίον τής δολιότητας των ΗΠΑ και όχι εναντίον της "επιθετικότητας" της Ρωσίας ή της ωμότητας του Isil. Σε μια τέτοια περίπτωση το μίσος των λαών της θα στραφεί εναντίον τής συμμορίας των Μέρκελ, Σόιμπλε, Γιούγκερ, Μπαρόζο κλπ.. Θα στραφεί εναντίον τής συμμορίας, η οποία απέκτησε απίστευτο πλούτο από τη διαφθορά και θα αποκαλυφθούν και οι τοκογλύφοι που κρύβονται πίσω της.  Αυτό είναι το "μέτρο", το οποίο θα μας επιτρέψει να κρίνουμε με απόλυτη ασφάλεια τον Τσίπρα. Αν ο Τσίπρας αποκαλύψει τον ρόλο τής Γερμανίας και των τοκογλύφων, θα θίξει τα αμερικανικά συμφέροντα και άρα θα έρθει σε σύγκρουση μ' αυτούς. Αν με λίγους "ψευδοτσαμπουκάδες" παραστήσει τον λαϊκό ήρωα και επαναστάτη και κατορθώσει να "κουρέψει" το ελληνικό χρέος, θα εξυπηρετήσει τους Αμερικανούς και θα καταστρέψει την Ευρώπη. Το πρώτο γίνεται με λογιστικό έλεγχο του χρέους, τον οποίο μέχρι στιγμής ο Τσίπρας δεν τον αναφέρει πουθενά, ενώ το δεύτερο γίνεται με απαιτήσεις για "ελάφρυνση" του χρέους, τις οποίες ο Τσίπρας "περιφέρει" ήδη στις ευρωπαϊκές πρωτεύουσες.
Θα εμφανιστούν σε όλους τους ευρωπαϊκούς κρατικούς προϋπολογισμούς κενά, όπου το ένα θα επιβαρύνει το άλλο. Θα αρχίσουν να "χτυπάνε" σε ολόκληρη την Ευρώπη τα ασφαλιστικά ταμεία και άρα και οι τράπεζες, εφόσον δεν θα περνάνε τα γνωστά μας πλέον στρες-τεστ. Αναγκαστικά τα ευρωπαϊκά "όργανα" θα βάλουν τα ίδια τα κράτη να χρηματοδοτήσουν τα ελλείμματα των τραπεζών τους, για να αποφευχθεί σε πρώτη φάση η άμεση κατάρρευση. Θα βάλουν δηλαδή τις ευρωπαϊκές "ΕΛΣΤΑΤ" να βάλουν στους προϋπολογισμούς ό,τι έβαζαν μέχρι τώρα μόνον στην Ελλάδα. Θα προσθέσουν σταδιακά στο δημόσιο χρέος και το ιδιωτικό και τότε η κατάρρευση θα είναι θέμα δευτερολέπτων.


Δεν βλέπουμε όμως κάποιους να προετοιμάζουν εφιαλτικά "στρες-τεστ", απειλώντας τους Βέλγους. Δεν βλέπουμε ιδιαίτερη όρεξη από τους Βόρειους να εξευτελίσουν τους ομοίους τους. Και να φανταστεί κάποιος ότι το Βέλγιο έχει ακόμα προϋπολογισμό τής "πατέντας". Δεν αναγκάστηκε, όπως η Ελλάδα, να βάλει μέσα σ' αυτόν - λόγω Καραμανλή και ΕΛΣΤΑΤ - μεγάλο μέρος τού ιδιωτικού του χρέους. Γιατί το λέμε αυτό; ...Γιατί, αν το Βέλγιο εξαναγκαστεί να συντάξει "μνημονιακό" προϋπολογισμό όπως η Ελλάδα, το χρέος του εύκολα θα πάει στο 400% του ΑΕΠ.
Αν αναγκαστεί να καλύψει τις επισφαλείς χρηματοδοτήσεις των βελγικών τραπεζών τύπου DEXIA, θα δούμε "πυροτέχνημα". Σε μια τέτοια περίπτωση η Ελλάδα θα δείχνει μπροστά του "Ελβετία". Σε μια τέτοια περίπτωση πρέπει να πάρουμε το "δάκτυλο" του Βέλγου Ρομπάι, που το "κουνάει" στην Ελλάδα και να του το δώσουμε να το φάει. Η Πρωθυπουργός τής Δανίας γνωρίζει να βγάζει selfies με τον Πλανητάρχη και να "ανησυχεί" για τη "φτωχή" Ελλάδα, αλλά δεν μας λέει πώς είναι να κυβερνάς μια "πετυχημένη" Δανία, που το συνολικό χρέος τού λαού της είναι 538% του ΑΕΠ του. Η Ολλανδία αυτών, οι οποίοι μας υποδεικνύουν να πουλήσουμε νησιά μας, χρωστάει το μυθικό 687% τού ΑΕΠ της. Η Ιρλανδία, η οποία μας δίνει πλέον και συμβουλές, επειδή το Μνημόνιό της πέτυχε με την προσήλωσή της στις υποχρεώσεις της, έφτασε το συνολικό της χρέος στο 680% τού ΑΕΠ. Διατήρησε βέβαια χαμηλό το δημόσιο χρέος της στο 115%. Πώς; ...Της επέτρεψαν να "ξεφορτωθεί" δημόσιο χρέος στο ιδιωτικό, όπως κάνουν όλοι οι άλλοι, για να έχουν έναν καλό "μαθητή" απέναντι στον "κακό" Έλληνα.

Δυστυχώς οι ενδείξεις μάς λένε ότι ο Τσίπρας είναι "στημένος" ...Συνάδερφος του Κωστάκη και του Γιωργάκη. Κατά πάσα πιθανότητα δεν πρόκειται να πειράξει αυτά, τα οποία δεν συμφέρουν τα αφεντικά ...Δεν πρόκειται να απειλήσει τον Γιούγκερ, που πηγαίνουν "χεράκι-χεράκι" ...Δεν πρόκειται να "ξεσκεπάσει" τον Καραμανλή, που τον "τιμά" στις εκδηλώσεις μνήμης τού "εθνάρχη" θείου. Έχει μπει δήθεν στη λογική τής σύνθεσης ενός αντιγερμανικού "μετώπου", το οποίο βολεύει τον σχεδιασμό ...Ένα "μέτωπο", το οποίο εύκολα η προτεσταντική αμερικανογερμανική προπαγάνδα θα το εμφανίσει σαν "μέτωπο" των άχρηστων και των τεμπέληδων εναντίον των "νοικοκυραίων" του Βορρά ...Ένα "μέτωπο", το οποίο θα "χρεωθεί" την οικονομική κρίση και την καταστροφή τής Ευρώπης, για να μπορέσουν να διαφύγουν οι Γερμανοί "σαμποτέρ" της.

Το να είναι "στημένος" ο Τσίπρας από τους Αμερικανούς δεν μας φαίνεται και τόσο παράξενο ...Το αντίθετο θα μας φαινόταν πολύ πιο παράξενο για μια "Μπανανία" όπως είναι η Ελλάδα. Ο νεαρός Τσίπρας που δεν κουβαλά καθόλου φθορά έχει όλα τα δεδομένα, τα οποία τον εμφανίζουν ως ακόμα μια μεγάλη "επένδυση" των αφεντικών. Αυτό "δείχνουν" όλα τα στοιχεία. Είναι σαράντα χρόνων και τον προετοίμαζαν για ηγέτη για πάνω από είκοσι χρόνια. Το μισό και πλέον διάστημα της ζωής του είναι "εξαρτώμενος" και βέβαια προστατευμένος από τους "ευεργέτες" του. Το μισό και πλέον διάστημα της ζωής του το έζησε σε πολιτικό "θερμοκήπιο" αγνώστου ιδιοκτήτου. Από την "έμπνευση" της Παναγιωταρέα να τον "ξεχωρίσει" ανάμεσα σε χιλιάδες μαθητές μέχρι και τους "επαίνους" τού "επαναστάτη" Κάστρο, όλα είναι από κάποιους "πληρωμένα" ...και αυτοί, οι οποίοι "πληρώνουν" τέτοιες "σκηνοθεσίες", είναι τα γνωστά αφεντικά.

Αν λοιπόν αυτά τα αφεντικά τον "έφτιαξαν", είναι φυσικό να έχουν απαιτήσεις απ' αυτόν. Προφανώς αυτές τις απαιτήσεις θα του εξήγησαν στο Τέξας ή την Νέα Υόρκη. Θα του εξήγησαν το τι θέλουν να κάνει, για να αρχίσει κάποτε να "ξεπληρώνει" τα χρέη του. Αν εξέφρασαν απαιτήσεις, θα έδωσαν και διαβεβαιώσεις ότι θα τον βοηθήσουν να τα κάνει με τις λιγότερες δυνατές φθορές. Θα τους κάνει τη δουλειά και αυτοί θα τον κάνουν "ήρωα" και ίσως έναν μελλοντικό "εθνάρχη" ...Ούτε ο πρώτος θα είναι ούτε ο τελευταίος. Εύκολο πράγμα γι' αυτούς είναι μια τέτοια "κατασκευή".

Σε περίπτωση λογιστικού ελέγχου θα "δεσμευτούν" όλα τα περιουσιακά στοιχεία των Funds, που πληρώθηκαν τα ελληνικά ομόλογα ...Δεσμεύονται όλα τα περιουσιακά στοιχεία των "αρπακτικών", που αγόραζαν "σκουπίδια" και πληρώνονταν χρυσάφι με τις "ευλογίες" τής Μέρκελ και του Σόιμπλε, οι οποίοι δεν επέτρεψαν στην Ελλάδα μέσω του μνημονίου να μπορεί να τα εξαγοράσει τα τοξικά ομόλογα από την δευτερογενή αγορά. Μέχρι και η "προίκα" της Τσέλσι Κλίντον δεσμεύεται. Ταυτόχρονα δεσμεύονται περιουσιακά στοιχεία τόσο της Γερμανίας όσο και της ιδιωτικής ΕΚΤ μέχρι να συμπληρωθεί το ποσό που τους οφείλουν ...Τόσο απλά. Με αυτόν τον τρόπο αποφεύγεται η "έκρηξη" λόγω Ελλάδας και η Γερμανία μπαίνει πλέον στο "κάδρο" τού καταστροφέα τής Ευρώπης ...Μπαίνει για άλλη μια φορά στο αγαπημένο της "κάδρο".

Πολύ σημαντικότερο απ' όλα ...Αποκαλύπτεται η δολιότητα του σιωνιστικού κεφαλαίου ...Η συνωμοσία των τοκογλύφων ...Η συνωμοσία του Ρότσιλντ και της "αυλής" του ...Η συνωμοσία των "Αγορών" ...Η εγκληματική δραστηριότητα της FED εις βάρος της Ευρώπης και των λαών της. Αν αυτό συνδυαστεί με την τεράστια οικονομική ζημιά που θα υποστούν τα τοκογλυφικά Funds, ευνόητο είναι ότι "ναυαγεί" το αμερικανικό σχέδιο "διάσωσης" πριν καν αυτό ξεκινήσει ...Καταστρέφεται ο σχεδιασμός τους. Δεν μπορούν να αλλάξουν "σελίδα" στην ιστορία τού κόσμου. Δεν θα δικαιωθεί ο Ομπάμα ούτε για τη διαπίστωσή του ότι οι ΗΠΑ βγαίνουν από την κρίση ούτε για την διαπίστωσή του ότι η Ελλάδα είναι ένα μεγάλο πρόβλημα για την παγκόσμια οικονομία………

Κάποιοι ενθαρρύνουν τους Έλληνες να παραστήσουν τους γενναίους, γιατί αυτό βολεύει το προτεσταντικό "σενάριο" ...Το "σενάριο" αυτό, το οποίο θέλει να εμφανιστεί μια "παρδαλή" να προκαλεί τον κόσμο, για ν' αρχίσουν να "μαλώνουν" οι προτεστάντες "μπράβοι" με τους "νταβατζήδες" και να ξαναμπούμε όλοι μαζί στην κόλαση. Κάποιοι επίτηδες "κουρδίζουν" τους Έλληνες με ηρωισμούς τού παρελθόντος, για να τους εκμεταλλευτούν ...Για να τους βάλουν να χτυπήσουν το χέρι τους στο "μαχαίρι" ...Γεμάτα είναι τα νεκροταφεία με ηλίθιους, οι οποίοι νόμιζαν πως είναι "ήρωες", επειδή στέκονταν όρθιοι όταν οι σφαίρες θέριζαν κορμιά…….

Η Ελλάδα αυτήν τη στιγμή πρέπει να δείξει πρώτα πως είναι έξυπνη και μετά - αν χρειαστεί - θα δείξει και τη γενναιότητά της ...Να μην την ξαναπατήσει, όπως με τον Εμφύλιο πόλεμο. Και τότε πάλι οι ίδιοι παράγοντες την χρησιμοποίησαν με τον ίδιο τρόπο ...Την χρησιμοποίησαν ως την "παρδαλή", η οποία δεν μπορούσε να αποφασίσει με ποιον να "πάει" και προκαλούσε τους πάντες ...Η "παρδαλή", που η κακή της "τύχη" μπορεί να γίνει κοινή για όλους όσους δεν υποτάσσονται. Όπως σήμερα θέλουν να χρησιμοποιήσουν την οικονομική καταστροφή τής Ελλάδας, για να "μαντρώσουν" τους υπόλοιπους Ευρωπαίους στους νέους οικονομικούς σχεδιασμούς τους, έτσι είχαν κάνει και με τον Εμφύλιο…………

Πάνω στο "αίμα" τής Ελλάδας θεμελιώθηκε η ψυχροπολεμική εποχή στην Ευρώπη μετά το τέλος τού Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου. Η Ελλάδα, όμως, ως εκπαιδευτικό "παράδειγμα", είχε διαλυθεί. Ακόμα και σήμερα πληρώνουμε τις συνέπειες εκείνου του Εμφυλίου πολέμου. Τώρα οι ίδιοι παράγοντες προσπαθούν να επαναλάβουν την ίδια πολιτική με διαφορετικά μέσα. Το τέλος τού νέου Παγκόσμιου Πολέμου θέλει νέα "μοντέλα" συμπεριφοράς και η Ελλάδα και πάλι έχει επιλεγεί ως εκπαιδευτικό παράδειγμα προς αποφυγήν. Πάλι καλά δεν ζει ο Τσόρτσιλ, για να μας πει ότι "...οι Έλληνες δεν είναι οι ωραίοι που έχουν χρέη, αλλά οι ωραίοι έχουν χρέη ως Έλληνες ...και δεν τα πληρώνουν"…….. Θα βάλουν και λίγο Κίνα και Ρωσία στο ελληνικό "παιχνίδι", και οι Ευρωπαίοι θα είναι σίγουροι για τη φιλοαμερικανική επιλογή τους Η Ελλάδα - γι' αυτούς - εκτός από "φεσατζού" θα είναι και προδότρια της Ευρώπης...

Ως εκ τούτου αυτό, το οποίο προέχει σήμερα, είναι να μην διαχωρίσει η Ελλάδα τον εαυτό της από τους υπόλοιπους και τους δώσει τη δυνατότητα να εκμεταλλευτούν τη διαφορετικότητα του προβλήματός της και την εμφανίσουν σαν εχθρό των λαών τής Ευρώπης.
Εύκολα το "μαύρο πρόβατο" καταλήγει να εμφανίζεται σαν αποδιοπομπαίος "τράγος". Αυτό θα είναι τραγικό για την Ελλάδα -  και ίσως και μοιραίο στην κατάσταση όπου έφτασε. Η Ελλάδα πρέπει να πάει σήμερα μαζί με το υπόλοιπο "κοπάδι" και να περιμένει ...Να αλλάξει την πολιτική της και να περιμένει. Ό,τι και να γίνει, πρέπει να πηγαίνει μαζί με τους άλλους. Δεν είναι σε χειρότερη κατάσταση απ' αυτούς και αντέχει όσο αντέχουν κι αυτοί ...Χρόνο πρέπει να "αγοράσει", γιατί χρόνο δεν έχουν οι "νταβατζήδες" ...Καμία Ολλανδία, Βέλγιο, Δανία κλπ., δεν πρέπει να "σωθεί" ξανά από την ελληνική βλακεία ...Όλοι μαζί στην κοινή μας μοίρα ...Όσο "μαύροι" εμείς, άλλο τόσο και οι "καθαροί". 

Τώρα, που ο - σταλινικός και ομοϊδεάτης τού Ζαχαριάδη - Τσίπρας έχει καταφέρει να αποσπάσει τη διεθνή προσοχή, είναι η καλύτερη ώρα να ανακοινώσει στους πάντες - και άρα και στους Έλληνες - την πραγματική του πρόθεση ...Να τους ανακοινώσει πως ήταν προσποίηση η "επανάσταση" και οι απαιτήσεις για "κουρέματα" ...Διαφημιστικό κόλπο, για να κάνει γνωστή την πραγματική του πολιτική πρόθεση ...Την πρόθεσή του να κάνει λογιστικό έλεγχο του χρέους ...Την πρόθεσή του να αποκαλύψει το προμελετημένο έγκλημα εναντίον της Ελλάδας ...Να αποκαλύψει τη συνενοχή τού διεθνούς κυκλώματος τοκογλυφίας με τη Γερμανική ηγεσία και την ΕΚΤ. Αυτή είναι η κίνηση ΜΑΤ, η οποία θα "ρίξει" τη Γερμανία "κάτω" και θα της χρεώσει ολόκληρη την ευρωπαϊκή "κατάρρευση"……
Όλα έχουν σχέση με τον χρόνο ...Αυτός είναι που τους λείπει και γι' αυτό "σπρώχνουν" την Ελλάδα στην αντίδραση. Κάνει λάθος όποιος νομίζει ότι την κυβέρνηση-Σαμαρά την "έριξε" ο Τσίπρας ...Την κυβέρνηση Σαμαρά την "έριξαν" οι Γερμανοί, για να φέρουν τον Τσίπρα ...Να κρατήσουν τους "ρεαλιστές" για την επόμενη "φάση" και να βάλουν μπροστά τούς "επαναστάτες" ...Να κρατήσουν στην ασφάλεια τους μελλοντικούς "δικαιωμένους" και να βάλουν μπροστά τούς χρήσιμους "ηλίθιους". Θα ήθελαν οι Γερμανοί και οι υπόλοιποι να βρουν 180 ψήφους για τον Πρόεδρο και θα άφηναν το θέμα στον Σαμαρά; ...Για "πλάκα" θα τις έβρισκαν οι Πρεσβείες, όπως τις έβρισκαν πάντα με τα Μνημόνια. Απλά τώρα δεν τις χρειάζονταν, γιατί ήθελαν να βάλουν γρήγορα τον Τσίπρα στη θέση τού "οδηγού", ο οποίος θα οδηγήσει στην επιθυμητή γι' αυτούς αντίδραση……

Με τον λογιστικό έλεγχο "τρως" με ασφάλεια πολύ από τον λίγο χρόνο που έχει η Γερμανία και τα αφεντικά της. Το ελληνικό κράτος έχει όλα εκείνα τα στοιχεία, τα οποία ο εθνικός - αλλά και ο διεθνής - νόμος αναγνωρίζει ως αξιόπιστα, προκειμένου να συνταχθεί η κατηγορία περί συνωμοσίας. Περιγράψαμε πιο πάνω βήμα προς βήμα τη μεθοδολογία που ακολουθήθηκε από τους εγκληματίες. Ως εκ τούτου μπορεί το ελληνικό κράτος να εξετάσει όλες τις "φάσεις" τού εγκλήματος. Απλά θα πρέπει να ξέρει από πιο χρονικό σημείο να πιάσει την "άκρη" τού "νήματος", γιατί, αν ξεκινήσει νωρίτερα, θα "χαθεί" σε δεδομένα που μόνον παραπλανούν, ενώ, αν ξεκινήσει αργότερα, δεν θα μπορέσει ποτέ να ερμηνεύσει σωστά το έγκλημα……. Η νέα κυβέρνηση πρέπει να δώσει στη δημοσιότητα - και βέβαια στους εισαγγελείς - τα αποτέλεσμα του "στρες-τεστ" τού 2008 και ειδικά τα αποτελέσματα της Τράπεζας Πειραιώς. Να δούμε σε τι κατάσταση ήταν τότε η Πειραιώς, η οποία σήμερα μας "δουλεύει" με την "πρωτιά" της, γιατί ..."κινείται" ...Η Πειραιώς, η οποία σήμερα ανήκει σε σιωνιστικά συμφέροντα και αφέθηκε να ελέγχει μεταξύ άλλων και το αγροτικό κεφάλαιο της χώρας….. 

Πρέπει ταυτόχρονα να αποκαλυφθούν όλες οι "επαφές" μεταξύ των συνενόχων ...Όλες οι "επαφές" τής ελληνικής κυβέρνησης και της ΕΚΤ ...Οι "επαφές" μεταξύ τής ΕΛΣΤΑΤ και της Eurostat, που στόχο είχαν να "μαγειρέψουν" τα ελλείμματα, για να φέρουν το δημόσιο χρέος εκεί όπου βόλευε τη συνωμοσία. Να μάθουμε το γιατί και το πώς ο Τρισέ "έπεισε" τον Καραμανλή όχι μόνον να χρηματοδοτήσει τις ιδιωτικές τράπεζες με δημόσιο χρήμα, αλλά και γιατί δεν βγήκε στην αγορά να αγοράσει ελληνικό χρέος σε εξευτελιστικές τιμές. Να μάθουμε τις "επαφές" τού Μπαρόζο με τον Καραμανλή ...Του Παπαθανασίου με τον Αλμούνια ...Του Τρισέ με τον Προβόπουλο ...Να καταλάβουμε όλοι μας τον λόγο που "έκλεινε" τη Βουλή ο Κωστάκης και εξασφάλιζε τις "ανευθυνότητες" των υπουργών και τις δικές του. 

 Αυτή είναι η "Ρόδος" για τον Τσίπρα ...Τώρα θα δούμε πόσο - και αν - "πηδάει"…… Μέχρι τότε ο Τσίπρας θα "κρίνεται" και εμείς σε αυτό το κείμενο δώσαμε ένα αξιόπιστο "μέτρο", ώστε να κρίνεται για τα πραγματικά σοβαρά θέματα και όχι για τις επικοινωνιακές "φούσκες" στις οποίες επιδίδεται ή θα επιδοθεί στο μέλλον….. Οι "οιωνοί" του δεν είναι καλοί ...Αν "αρέσεις" στον Καραμανλή ή τον Μητσοτάκη, δεν πας "μακριά" σε τέτοιες εποχές….....

Και ο Ζαχαριάδης με αμερικανικό αεροπλάνο και αμερικανικές "ευχές" ήρθε στην Ελλάδα, για να ξεσηκώσει τον κόσμο στην "αντίσταση" απέναντι στον ιμπεριαλισμό ...Κι αυτός "λατρεμένος" των ΜΜΕ, όταν έφτασε χωρίς γραβάτα να μας "σώσει" από τους "κακούς" που μας "αδικούσαν" ...Συνομήλικος του Τσίπρα ήταν, όταν ξεκίνησε την πληρωμένη από τους Προτεστάντες "επανάστασή" του ...Συνομήλικος του Τσίπρα και με βασικό του σύμβουλο τον "επαναστάτη" Γλέζο (διευθυντής τού Ριζοσπάστη) κι εκείνος.
Τι ήταν εκείνη η "επανάσταση"; ...Η μεγαλύτερη ηλιθιότητα στη σύγχρονη ελληνική ιστορία. Την δίκαιη "εαμίτικη" αγανάκτηση και το μίσος τού κόσμου για τους δωσίλογους και τα αφεντικά τους την μετέτρεψαν κάποια πουλημένα "τομάρια" σε κομμουνιστικό έγκλημα και άρα σε "λάθος" τού ελληνικού λαού ...Σε μοιραίο "λάθος" του, το οποίο τον στοχοποίησε σαν εχθρό των ευρωπαϊκών λαών και της δημοκρατίας τους και τους ανάγκασε να εγκαταλείψουν τον ελληνικό λαό στο εμφυλιοπολεμικό "μακελειό" του ...Στο μοιραίο εκείνο "λάθος", το οποίο έσωσε τους δωσίλογους που μας κυβερνούσαν μέχρι σήμερα ...Με χρήματα των "ηθικών" Προτεσταντών βεβαίως βεβαίως.
Αυτό έκανε τότε ο Ζαχαριάδης - και δεν απέχει απ' αυτό το οποίο οι ίδιοι άνθρωποι μας "σπρώχνουν" να κάνουμε και σήμερα, χρησιμοποιώντας όμοιους ανθρώπους—. Μόλις τους έκανε τη δουλειά τους, τον πέταξαν σαν στυμμένη "λεμονόκουπα". Πού τελείωσε τη ζωή του ο Ζαχαριάδης είπαμε; ...Καλό είναι να τα θυμάται αυτά ο Τσίπρας, για να μην πολυεμπιστεύεται αυτούς, οι οποίοι σήμερα τον "σπρώχνουν" στους "τσαμπουκάδες". Καλά είναι να μην μετατρέπει τη δίκαιη αγανάκτηση του κόσμου σε "αυτοκτονική" γενναιότητα, που τον οδηγεί στη "σφαγή", ...διότι: ...την προδοσία πολλοί ηγάπησαν ...τον προδότη ουδείς.   

Αυτό είναι λοιπόν το σχέδιο ...Το σχέδιο των Σιωνιστών τοκογλύφων, οι οποίοι θέλουν να κατακτήσουν τον Πλανήτη και να επιβάλουν παγκοσμίως την Νέα Τάξη. Αυτά, τα οποία έκαναν εις βάρος της Ελλάδας και υπέρ της Γερμανίας, θα τα κάνουν εις βάρος τής Ευρώπης και υπέρ των ΗΠΑ (με το ομογενοποιημένο χρέος κατά Βαρουφάκη). Αυτοί, οι οποίοι έχουν κατακτήσει τη Γερμανία - και μέσω αυτής και την Ελλάδα - θα κατακτήσουν και την Ευρώπη στο σύνολό της, εφόσον έχουν κατακτήσει ήδη τις ΗΠΑ. Όλα αυτά θα τους τα προσφέρει μια χρεοκοπία τής Ευρωπαϊκής Ένωσης και η δρομολόγηση του μεγαλύτερου και πιο πολυδάπανου σχεδίου οικονομικής "σωτηρίας" στην ανθρώπινη ιστορία. Θα αρχίσουν να προσθέτουν σε αυτό το ποσό "μαμούθ" τόκους και πανωτόκια, τα οποία θα ενισχύουν διαρκώς τις ΗΠΑ εις βάρος τής Ευρώπης.

Αυτό το κράτος-"χαφιές" είναι και πάλι η Γερμανία ...Η Γερμανία, η οποία από τα χέρια τού Χίτλερ θα έπεφτε στα χέρια τής Μέρκελ, για να ενσαρκώσει και πάλι τον ίδιο καταστροφικό και αντιευρωπαϊκό ρόλο ...Η Γερμανία, η οποία και πάλι θα είναι ο "αντίπαλος" των ΗΠΑ, γιατί αυτό είναι το "σενάριο" ...Το "σενάριο" αυτό, το οποίο προστατεύει τον ιδιόμορφο ιμπεριαλισμό των ΗΠΑ, εφόσον δεν έχουν τη δύναμη να επωμιστούν τη "φθορά" τού κατακτητή ή του καταστροφέα. "Πουλάνε" δάνεια για να κατακτήσουν τους αντιπάλους τους και έχουν ανάγκη την έξωθεν καλή μαρτυρία και εικόνα και άρα έχουν ανάγκη να παριστάνουν τους "καλούς" απέναντι σε έναν δικό τους "κακό", που σέβεται τον ρόλο του.

Τέτοιες προδιαγραφές είχε μόνον η Ελλάδα (κράτος – κερκόπορτα) και γι' αυτόν άλλωστε τον λόγο κι επιλέχθηκε. Με τα μεγέθη αυτά καμία Πορτογαλία, Ιρλανδία, Βέλγιο ή Αλβανία δεν μπορούσε να γίνει παγκόσμιο θέμα και να παρουσιαστεί σαν παγκόσμιο πρόβλημα. Ας προσπαθήσει να φανταστεί κάποιος αν θα είχε αντίκτυπο μια τέτοια κατάσταση, αν αυτή χρεωνόταν σε ένα άλλο μικρό κράτος εκτός από την Ελλάδα. Κανένας δεν θα "συγκινηθεί", αν χαρακτηρίσει κάποιος τους Βέλγους ή τους Αλβανούς "διεφθαρμένους" ή "τεμπέληδες". Το να το κάνεις όμως αυτό για τους Έλληνες, είναι σαν να σπας ένα "ταμπού" για τον δυτικό κόσμο ...Ένα "ταμπού", το οποίο μπορεί να διαδοθεί και στον υπόλοιπο κόσμο, εφόσον δεν είναι λίγο πράγμα να απομυθοποιείς τα "ιερά" και "όσια" του Δυτικού Πολιτισμού.

Η Ελλάδα είναι η μόνη χώρα, η οποία αναγκάστηκε δια της βίας να "φορτώσει" στο δημόσιο χρέος το σύνολο σχεδόν του ιδιωτικού της χρέους. Η Ελλάδα είχε ένα από τα μικρότερα ιδιωτικά χρέη, γιατί απλούστατα οι Έλληνες δεν είχαν τη συνήθεια του δανεισμού και άρα τη συνήθεια να ζουν με τα χρήματα των άλλων. Άλλοι λαοί - και μάλιστα οι περισσότεροι απ’ αυτούς, που κουνάνε στην Ελλάδα το "δάκτυλο" - έχουν τεράστιο ιδιωτικό χρέος. Κράτη, όπως η Γερμανία ή η Ολλανδία κλπ.. Κράτη, που, για να συντηρήσουν την δήθεν "καλή" εικόνα τους, διαρκώς παρανομούν με την άδεια των τοκογλύφων. Κράτη, που, για να διατηρήσουν τον "σχεδιασμό" των τοκογλύφων, αφήνονται να εξωραΐζουν τα νούμερά τους, περνώντας στη δήθεν σφαίρα τού "ιδιωτικού" και μεγάλο μέρος τού δημοσίου χρέους. Χρέη νοσοκομείων, τα οποία στην περίπτωση της Ελλάδας πέρασαν στον κρατικό προϋπολογισμό, στη Γερμανία για παράδειγμα "βαπτίστηκαν" χρέη ανωνύμων εταιρειών και "μετακινήθηκαν" στο ιδιωτικό χρέος. Το ίδιο έγινε και με τα χρέη τής τοπικής αυτοδιοίκησης κλπ.. Γι' αυτόν τον λόγο παρατηρείται το φαινόμενο στη Γερμανία, η οποία "ακμάζει" οικονομικά, να είναι χρεοκοπημένη απολύτως η τοπική αυτοδιοίκηση. 

Αν τολμά η Γερμανία ή η Ολλανδία ας κάνει μια "προσομοίωση" των χρεών της στο ελληνικό μοντέλο. Η Ελλάδα με αυτό το μικτό χρέος μπήκε σε Μνημόνιο, επειδή δήθεν ξεπέρασε το 110% του ΑΕΠ της ...Το τρομακτικό 110% του ελληνικού ΑΕΠ, το οποίο, όπως μας διαβεβαίωσε ο Ομπάμα, είναι πολύ "σημαντικό" για τη Γη ολόκληρη ...και πιθανόν και για μερικούς άλλους Πλανήτες. Η Ολλανδία, για παράδειγμα, του τενεκέ Ντάισελμπλουμ είναι δημοσιονομικά "νομοταγής", γιατί εμφανίζει σαν δημόσιο χρέος το 87 % του ΑΕΠ ...Σχεδόν "παρθένος" - από "μπροστά" - θα έλεγε η Τρόικα ...Τι γίνεται όμως από "πίσω"; ...Όλοι οι άλλοι δείκτες της είναι τραγικοί. Τα ιδιωτικά της χρέη είναι μόνα τους το 115% του ΑΕΠ της. Τα χρέη των επιχειρήσεών της, εκτός των τραπεζών, είναι μόνα τους το 127% του ΑΕΠ της. Τα χρέη των τραπεζών της είναι μόνα τους το 362% του ΑΕΠ της. Συνολικά, δηλαδή, αυτό το οποίο λέμε "ΟΛΛΑΝΔΙΑ" στον κόσμο, χρωστάει το 678% του ΑΕΠ της, στοιχεία τού έγκριτου Mc Kinsey Global Institute, που τα έχει πάρει από το ΔΝΤ και την Παγκόσμια Τράπεζα. Ας κάνει δηλαδή η Γερμανία αυτά, τα οποία έβαλε μέσω του υπόδικου Γεωργίου και της ΕΛΣΤΑΤ την Ελλάδα να κάνει, για να δούμε σε τι κατάσταση θα βρεθεί η οικονομία της. Ας "ανακατέψει" ιδιωτικά και κρατικά χρέη μαζί, για να δούμε τι θα βγάλει ...

Σχετικά με τα συνήθη στρες τεστ των τραπεζών, την αρμοδιότητα να ελέγχει τον δανεισμό - και άρα τις "τρύπες" των "ελληνικών" ιδιωτικών τραπεζών - την έχει η ΕΚΤ ...Η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα, η οποία έχει κάνει "παραρτήματά" της τις κεντρικές εθνικές τράπεζες, όπως είναι η Τράπεζα της Ελλάδας ή της Τράπεζας Ιταλίας κλπ.. Μέσω αυτών των τραπεζών ασκείται υποτίθεται ο έλεγχος των ιδιωτικών τραπεζών στις χώρες τής Ευρωζώνης ...Των ιδιωτικών τραπεζών που έχουν απωλέσει τα εθνικά τους χαρακτηριστικά και αντιμετωπίζονται από τον νόμο ως ευρωπαϊκές τράπεζες. Άρα, αποτελούσε αρμοδιότητα της ΕΚΤ να ελέγχει τον δανεισμό των ελληνικών τραπεζών από τις διεθνείς "Αγορές" ...Αποκλειστική αρμοδιότητα, εφόσον, κάθε φορά που μια εθνική κυβέρνηση επιχειρούσε να παρέμβει σε αυτόν τον τομέα, καταγγελλόταν τόσο από την ΕΚΤ όσο και από τις ιδιωτικές τράπεζες για παρέμβαση στην ιδιωτική οικονομία.
Αν λοιπόν έφτασε το ελληνικό τραπεζικό σύστημα σε ένα "ασφυκτικό" επίπεδο στην περίοδο Καραμανλή, τότε υπεύθυνος δεν είναι ο λαός και η κυβέρνησή του ...Υπεύθυνος είναι ο Διοικητής τής Τράπεζας τής Ελλάδας - και πρώην υποδιοικητής και μέτοχος της Πειραιώς - ,ο οποίος επέτρεπε στον κάθε καραγκιόζη τραπεζίτη να δανείζεται από τη διεθνή αγορά ποσά τέτοια, τα οποία δεν ήταν στις δυνατότητές του να "καλύψει". Ακόμα πιο υπεύθυνος απέναντι στους λαούς τής Ευρώπης - και βέβαια στους μηχανισμούς ελέγχου - ήταν ο Τρισέ ...Ο Διοικητής τής Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, ο οποίος δεν έλεγξε τον υφιστάμενό του στην Ελλάδα, με ρίσκο να απειληθεί η σταθερότητα της ευρωπαϊκής οικονομίας και το κοινό νόμισμα.

Απειλούνταν με φυλακή πραγματική οι κομματάρχες της ΝΔ με συνολικό τραπεζικό χρέος  120.000.000 ΕΥΡΩ !!! και του ΠΑΣΟΚ συνολικό τραπεζικό χρέος 111.800.000 ΕΥΡΩ. , εφόσον, με βάση τον νόμο περί προστασίας τής τραπεζικής λειτουργίας και ασφάλειας, η τραπεζική απάτη τιμωρείται ως απάτη κατά του δημοσίου και άρα με την ποινή των ισοβίων ...Φυλακή πραγματική, η οποία θα είχε σχέση και με τον διεθνή νόμο περί ξεπλύματος "βρόμικου" χρήματος ...Φυλακή πραγματική, εφόσον στην πορεία των ερευνών θα αποκαλυπτόταν όλη η "βρόμικη" χρηματοδότηση των δύο μεγάλων κομμάτων, τα οποία μονοπωλούσαν την εξουσία με αθέμιτο τρόπο. Αυτόν τον εκβιασμό ανέλαβε να κάνει η Γερμανία τού Σόιμπλε ...Του "ειδικού" Σόιμπλε, εφόσον και ο ίδιος κινδύνεψε να πάει φυλακή για τις παράνομες χρηματοδοτήσεις τού κόμματός του από τις τράπεζες, τους εμπόρους όπλων και από τις Siemens ...Ο "καθαρός" Σόιμπλε, ο οποίος κάνει τον "αρχάγγελο" της καθαρότητας και της αρετής και κυκλοφορεί ακόμα ελεύθερος απλά και μόνο γιατί τα αφεντικά του τον προστάτεψαν. Αυτός ο βαθύτατα διεφθαρμένος άνθρωπος μεθόδευσε τον εκβιασμό των πολιτικών αρχηγών και χάρη σε αυτόν και το ανθελληνικό μίσος του μπήκαμε στο Μνημόνιο.  Αυτόν τον εκβιασμό ανέλαβε να κάνει η Γερμανία τού Σόιμπλε ...Του "ειδικού" Σόιμπλε, εφόσον και ο ίδιος κινδύνεψε να πάει φυλακή για τις παράνομες χρηματοδοτήσεις τού κόμματός του από τις τράπεζες, τους εμπόρους όπλων και από τις Siemens ...Ο "καθαρός" Σόιμπλε, ο οποίος κάνει τον "αρχάγγελο" της καθαρότητας και της αρετής και κυκλοφορεί ακόμα ελεύθερος απλά και μόνο γιατί τα αφεντικά του τον προστάτεψαν. Αυτός ο βαθύτατα διεφθαρμένος άνθρωπος μεθόδευσε τον εκβιασμό των πολιτικών αρχηγών και χάρη σε αυτόν και το ανθελληνικό μίσος του μπήκαμε στο Μνημόνιο.

.....Μήπως γιατί με την "ιδιωτικοποίησή" της η πρώην κρατική τράπεζα Πειραιώς και την εξαγορά της ΑΤΕ, έπαψε να απειλεί τους Καραμανλήδες, τους Παπανδρέου, τους Σαμαράδες και τους Βενιζέλους με φυλακή; Μιλάνε όλοι για τη "λίστα"-Siemens, αλλά κανείς για τη "λίστα"-Πειραιώς. …….  Αυτός ήταν και ο λόγος που, μόλις η Τράπεζα Πειραιώς έκανε το έγκλημα υπέρ των σιωνιστών τοκογλύφων, πέρασε στα χέρια τους. Τώρα ποτέ και κανένας δεν θα μάθει τα "εγκλήματα" των πολιτικών στο τραπεζικό σύστημα και στην Αγροτική Τράπεζα, γιατί η σιωνιστική πλέον Πειραιώς θα καλύπτει τα πάντα………. Η Πειραιώς, η οποία "προωθεί" τη "συμβολαιακή γεωργία" και βάζει σιγά-σιγά τις μεταλλικές μπάλες των τραπεζικών χρεών στα πόδια των "δουλοπάροικων". Πρέπει οπωσδήποτε να δούμε σε τι κατάσταση βρισκόταν εκείνη την εποχή η Πειραιώς, για να αποδείξουμε ποιοι απειλούνταν και έβρισκαν τη σωτηρία τους στη σωτηρία τής τράπεζας ...Να δούμε γιατί οι κρατικές τράπεζες αφέθηκαν να μαραζώσουν, για να τις αρπάξουν οι τοκογλύφοι τζάμπα ...Να δούμε επιτέλους και πώς "ρυθμίστηκαν" τα "αργύρια" τής προδοσίας ...Να δούμε δηλαδή πώς ρυθμίστηκαν τελικά τα χρέη των κομμάτων και εις βάρος ποιων.

Μπορεί κάποιος να αναλογιστεί πόσο ελληνικό "χρέος" μπορούσε να αγοράσει η ελληνική κυβέρνηση της εποχής Καραμανλή με τα πρώτα 23 δις που έδωσαν για να σώσουν τον Σάλα, τον Λάτση και τους άλλους εγκληματίες; Μπορεί κάποιος να "θυμηθεί" τις τιμές στις οποίες ξεπουλιόταν τότε τα ελληνικά "σκουπίδια", εφόσον δεν υπήρχε προηγούμενο να δανείζεται ένα κράτος με ενυπόθηκα δάνεια, για να ξεπληρώνει "ομολογίες" τής πλάκας; Μπορεί κάποιος να "θυμηθεί" πόσο ήταν το χρέος εκείνη την εποχή, για να καταλάβει πόσο θα "ελάφρυνε" εξαιτίας εκείνων των 23 δις; ...23 δις, τα οποία ήταν πραγματικά και δεν έχουν σχέση με τα σημερινά πληθωριστικά "στραγάλια" που μας δίνουν δήθεν οι τοκογλύφοι με λογιστικές αλχημείες ...Πραγματικά χρήματα, τα οποία ανήκαν τους "κουμπαράδες" των Ελλήνων, που ήταν οι καταθέσεις τους και τα αποθεματικά των ασφαλιστικών ταμείων.   
Τον "πατριώτη", που, δήθεν, και "παραλίγο", θα συνεργαζόταν με τον Πούτιν ........ 
Τον "πατριώτη", που δήθεν, και "παραλίγο", θα έφτιαχνε τον αγωγό στον Έβρο ...
Τον "πατριώτη", που δήθεν, και "παραλίγο", να πει ΟΧΙ στο σχέδιο Ανάν .......
Τον "πατριώτη", που του χάρισαν το πιο ακριβό "βέτο" που έχει πληρώσει στην ιστορία του ο ελληνισμός ......
Τον "πατριώτη", που ξένες δυνάμεις ήθελαν να τον "φάνε", αλλά "ευτυχώς" δεν μπόρεσαν ......
Τον μοναδικό "στόχο" στην ιστορία των μυστικών υπηρεσιών που δεν μπόρεσαν να "φάνε", ενώ είναι γνωστό ότι αυτός "τρώει" μόνιμα σε όλες τις γνωστές χασαποταβέρνες τής Βάρης.
Αυτοί, οι οποίοι "σκότωσαν" την Ελλάδα, επιδιώκουν τώρα να πάνε στην επόμενη φάση τού σχεδιασμού και να "σκοτώσουν" και την Ευρωπαϊκή Ένωση. Πρώτα όμως πρέπει να σκεπάσουν τα "ίχνη" τους, για να μην υπάρχουν γι' αυτούς δυσάρεστες συνέπειες, οι οποίες δεν θα τους επιτρέψουν να συνεχίσουν το "έργο" τους. Φυσικό είναι αυτό, γιατί, όσο είναι "ανοικτό" το θέμα της Ελλάδας, είναι εκτεθειμένοι και οι "φονιάδες" της. Τι επιδιώκει πάντα ένας δολοφόνος; ...Να διαφύγει με ασφάλεια από τον τόπο του εγκλήματος. Πώς γίνεται όμως αυτό, όταν αναγκαστικά πρέπει να βρίσκεται δίπλα στο θύμα του; ...Όταν, όπως η Γερμανία, πρέπει να παραμείνει "δίπλα" στην Ελλάδα εντός της Ευρωπαϊκής Ένωσης; Η Γερμανία προσπαθεί εναγωνίως να αποδείξει ότι η Ελλάδα "πέθανε", επειδή - όπως μας λέει ο Σόιμπλε - "...ζούσε παραπάνω από τις δυνατότητές της" και όχι επειδή την σκότωσαν οι γερμανικές Siemens….. Το πρόβλημα των μεγαλύτερων οικονομικών δολοφόνων τής Ευρώπης είναι να δείξουν ότι το ελληνικό χρέος είναι νόμιμο ….. και με το «κούρεμα» να χαθούν τα ίχνη των παράνομων τοκογλύφων ……. Με αυτόν τον τρόπο βοηθούν τη Γερμανία να ξεφύγει από τον τόπο τού εγκλήματος. Της δίνουν το "άλλοθι" να υπερασπιστεί δήθεν τα χρήματα των "αδικημένων" Ευρωπαίων από τον "παρασιτικό" Έλληνα, αλλά αυτό είναι φανερό πως είναι για το "ξεκάρφωμα". Δεν χρειάζεται να είσαι πολύ έξυπνος, για να το καταλάβεις αυτό. Είναι δυνατόν υποστηρικτής τού Τσίπρα να είναι ο Σιωνιστής Τζακ Λου και να βρίσκεται απέναντι από τη Σιωνίστρια Μέρκελ και το γερμανικό "μαγαζί", το οποίο ανήκει στους Εβραίους;

Με την - καθ’ υπόδειξη των τοκογλύφων αφεντικών της – η εμμονή της Μέρκελ στη λιτότητα, κατέστρεψε την ευρωπαϊκή οικονομία και διέλυσε τις ευρωπαϊκές κοινωνίες, προκειμένου να τις παραδώσει στα "αφεντικά", για να τις "βοηθήσουν"….. Τώρα που εκπλήρωσε τον σχεδιασμό, φοβάται την τιμωρία και μαζί με αυτήν και όλοι οι ευρωπαίοι «αξιωματούχοι» που εξυπηρέτησαν στην συνομωσία του αιώνα εις βάρος της Ευρώπης. Τώρα έχει πάρει την άδεια από τα αφεντικά να φαίνεται ότι "αντιδρά" - έστω και χωρίς πολλές δυνάμεις - στο "κούρεμα" του ελληνικού χρέους ...Στο "κούρεμα" αυτό, το οποίο μοιραία θα οδηγήσει την Ευρωζώνη στη χρεοκοπία. Αν αντιληφθούν οι Ευρωπαϊκοί λαοί μετά τις άπειρες «συγγνώμες» μετά τους Π. πολέμους την νέα προδοσία για τρίτη φορά, τότε η Γερμανία θα διαλυθεί στα εξ ων συνετέθη. 

Όσο κρατά στα χέρια της η Γερμανία όλους τους φακέλους των δικογραφιών των Γερμανικών εταιρειών διαφθοράς, δεν κινδυνεύει. …..     Μπορεί με τις δικές της παρανομίες να βαστάει λίστες ενόχων και στην πραγματικότητα να διατηρεί υπό την ομηρία της το προσωπικό σχεδόν ολόκληρου του πολιτικού φάσματος. Μιλάμε για πολιτικούς από την ακροδεξιά τού υπόδικου πλέον Καρατζαφέρη μέχρι το ΚΚΕ τού Κόκκαλη της Ίντρακομ, της Siemens, αλλά και της Στάζι.

Όμως, αυτό ισχύει για όσο διάστημα η Ελλάδα, μέσω των προδοτικών ηγεσιών της, δεν αντιδρά στις γερμανικές προκλήσεις ...Για όσο διάστημα, αποφεύγοντας τις αποκαλύψεις που καταστρέφουν τα πολιτικά "τζάκια" τής χώρας, δεν κάνει χρήση των δικαιωμάτων της και αφήνει τους Γερμανούς να οδηγούν τη χώρα στην απόλυτη απαξίωση και καταστροφή ...Ισχύει για όσο διάστημα η Ελλάδα δεν απαιτεί, ως κράτος-μέλος τής Ευρωπαϊκής Ένωσης, αυτές τις δικογραφίες, προκειμένου να τιμωρήσει έστω τους δικούς της ανθρώπους…. αν αποφασίσει η Ελλάδα να τιμωρήσει τους διεφθαρμένους Έλληνες, θα πρέπει να αποκαλύψει όλη την αλήθεια που τους αφορά και άρα και την ταυτότητα των διαφθορέων τους ...Τη γερμανική τους ταυτότητα. ……. Μια καταδίκη της από ένα οποιοδήποτε Ευρωπαϊκό Δικαστήριο αποκαλύπτει ότι η Γερμανία εξαιτίας - των υποταγμένων στις ΗΠΑ - ηγεσιών της, παραμένει ένα αμετανόητα εχθρικό, απολίτιστο και αντιευρωπαϊκό κράτος, το οποίο περιμένει την ευκαιρία να επιτεθεί σε οποιονδήποτε έχει την ατυχή έμπνευση να την συγχωρήσει, να την εμπιστευτεί και να τη θεωρήσει "φίλη" χώρα ...Ένα κράτος-"φίδι"…… Ενώ βάσει του καταστατικού της Ευρωπαϊκής ένωσης οι ευρωπαϊκές εταιρείες όπως Siemens, MAN, Thyssen Krupp, Ferrostaal, Mercedes, Bayer κλπ., οι οποίες πιάνονται να διαφθείρουν κρατικούς αξιωματούχους εντός των κρατών-μελών της, στερούνται του δικαιώματος να συμμετέχουν σε διαγωνισμούς για τα δημόσια έργα των κρατών τής Ευρωπαϊκής Ένωσης, πράγμα που θα είναι οδυνηρό οικονομικό κτύπημα πέραν του ηθικού. 

Η ΕΚΤ φοβάται τις ευθύνες της σ' ό,τι αφορά την ένοχη στάση της στον έλεγχο των "ελληνικών" τραπεζών και τη συνενοχή της στη διόγκωση του δημοσίου χρέους τής Ελλάδας, πράγμα το οποίο συνιστά έγκλημα κατά τού ελληνικού λαού….. Η Ελλάδα εμπιστευόταν τον ευρωπαϊκό θεσμό τής ΕΚΤ και αυτή τον πρόδωσε. Η ΕΚΤ συμμετείχε στην "παράσταση" τρομοκρατίας τού ελληνικού λαού. Συμμετείχε στην πράξη προδοσίας κατά του ελληνικού λαού, εμφανίζοντας τα "στρες-τεστ" ρουτίνας σαν "τεστ" εθνικών οικονομιών, ενώ αυτό δεν ήταν αληθές……. Όμως, το χειρότερο, που φοβάται η ΕΚΤ, είναι άλλο ...Το χειρότερο είναι να της στείλει η Ελλάδα τον "λογαριασμό" τής συνωμοσίας. Σύμφωνα με αυτόν τον λογαριασμό η ΕΚΤ χρωστάει στο ελληνικό κράτος όλο το ποσό που έδωσε για να σταθεροποιήσει το τραπεζικό σύστημα, το οποίο ήταν δική της αρμοδιότητα να είναι σταθερό. Στην περίπτωσή μας, δηλαδή, 233 δις ευρώ. Φοβάται η ΕΚΤ μήπως η Ελλάδα αναζητήσει το δίκιο της στα Διεθνή Δικαστήρια…… Καθήκον τής ΕΚΤ ήταν να προστατεύσει την Ελλάδα ...Ένα καθήκον, το οποίο σήμερα αποκαλύπτεται, εφόσον η ΕΚΤ κάτω από την πίεση της ελληνικής κυβέρνησης αναγκάζεται να ενεργοποιήσει τον ELA και να εξασφαλίσει 60 δις ρευστότητας στην Ελλάδα. Τώρα, δηλαδή, μπορεί να βρει 60 δις ευρώ και το 2008 δεν μπορούσε να βρει τα 25 δις; ………………………………

Για ολόκληρο το άρθρο ακολουθείστε το link της πηγής http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2015/02/to-megalo-finale.html

Ν : 

Πέραν των όσων με θαυμάσιο τρόπο αναλύει ο Τραϊανού, ζητήματα που τα έγραφα συνοπτικά και όχι με τόσες λεπτομέρειες προ εκλογών φοβούμενη ακριβώς αυτό που περιγράφεται στο κείμενο έστω και αν αφήνει .... πίστωση χρόνου, σε προηγούμενο άρθρο υποστήριζε Συριζα "δαγκωτό" επειδή πολύ σωστά πίστευε ο συγγραφέας πως και επί εποχής Τσίπρα δεν επρόκειτο να βγούμε από τα μνημόνια και για αυτόν τον λόγο πρότεινε να μπούμε στην θέση  της Ιφιγένειας δίνοντας χρόνο να εξαπλωθεί η κρίση φούσκας στην Ευρωζώνη.  Τζάμπα ο κόπος τότε των εκλογών ;;; Αλλά όλα στην πολιτική στηρίζονται στο καταλάγιασμα του θυμικού του άνοου Λαού.  Ακούσαμε και ακούσατε όμως τα όσα προτείνει ο Βαρουφάκης και πολύ σωστά καταλάβαμε και καταλάβατε πως "ομογενοποιήση" και "αέναα" ομόλογα σημαίνουν αέναη σκλαβιά ολόκληρης της Ευρώπης στους τοκογλύφους που ως γνωστόν πατρίδα δεν έχουν.  Τι έκανε λοιπόν τον συγγραφέα να πάρει μία τέτοια θέση προεκλογικά τότε ;;; Γιατί το να ευχόμαστε να αποδείξει ο Τσίπρας κάτι που δεν είναι, απέχει πάρα πολύ από την ελπίδα του να είχε ή να έχει σκοπό να αναλάβει τον ρόλο ενός ... πραγματικού εθνάρχη .......... Οπότε αν όχι, τότε η Ελλάδα θα παραμείνει σε κάθε περίπτωση ένα τραγικό θύμα μέχρι πλήρους εξαφάνισής της και η Ευρώπη ένα νεκρό τοπίο που λεηλατήθηκε όχι μόνον οικονομικά, αλλά και ...... πολυπολιτισμικά όσο και γεωστρατηγικά ....... Θέματα όμως που δεν θίγονται στο κείμενο. Για λόγους συνείδησης όμως όφειλα να κάνω αυτόν τον σχολιασμό  .......

Το μεγάλο "φινάλε"



Μετά τη νίκη τού ΣΥΡΙΖΑ - είπαμε ότι ως νέα κυβέρνηση δικαιούται "πίστωση". Η "πίστωση", όμως, όπως γνωρίζουμε, είναι ένα μέγεθος, το οποίο συνδέεται με τον χρόνο σχετικά….. Κάτι τέτοιο βλέπουμε να συμβαίνει με την περίπτωση του Τσίπρα ...Βλέπουμε ότι την "τρώει" με υψηλούς ρυθμούς……. Διαπραγματεύσεις με χαμόγελα και "χεράκι-χεράκι" με αυτούς που κατέστρεψαν τη χώρα δεν κάνεις ...Όταν πιάσεις με τα "χέρια" σου "περιττώματα", είσαι λερωμένος ακόμα κι αν προηγουμένως είχες κάνει μπάνιο με οινόπνευμα ... Ακόμα και για το "θεαθήναι" προσέχεις την εικόνα που βγαίνει προς τα έξω….. "Τα εν οίκω μη εν δήμω", έλεγαν οι αρχαίοι Έλληνες και κάτι ήξεραν για να το μεταφέρουν από γενιά σε γενιά. Αυτό, το οποίο γνώριζαν οι αρχαίοι, προφανώς το αγνοεί ο Τσίπρας. Γιατί πήγε στην Ιταλία και είπε ότι η Ελλάδα είναι ένα διεφθαρμένο κράτος; Αυτό το λέμε μεταξύ μας στην Ελλάδα και προσπαθούμε να βρούμε λύση. Το λέμε μεταξύ μας, όπως το λένε μεταξύ τους οι Γερμανοί ή οι Γάλλοι ή οι Ιταλοί πολίτες. Όταν λοιπόν "καταγγέλλεις" την Ελλάδα σαν "διεφθαρμένη" στην ευρωπαϊκή "γειτονιά", σημαίνει ότι αναγνωρίζεις την "καθαρότητα" αυτής της "γειτονιάς" ...Αναγνωρίζεις την "καθαρότητα" όλων των υπολοίπων. ….. 

Στο ίδιο μήκος κύματος και το "καρτούν" Βαρουφάκης.... Το "κατοικίδιο" της Γιάννας και "πουλέν" τής οικογένειας Παπανδρέου. Τι βγήκε και είπε δημοσίως σε εκδήλωση της ναζιστικής - στην κυριολεξία - Deutsche Bank;  "...Αν ο Συ.Ριζ.Α. μείνει στην εξουσία για έναν χρόνο, θα διαφθαρεί κι αυτός από την κλεπτοκρατία" ...Σύμφωνος κι αυτός με τον Γιωργάκη και τον Τσίπρα.  Προσθέτοντας επιπλέον και το δικό του "λιθαράκι" στην ανθελληνική προπαγάνδα, μας είπε ότι το τρίτο κόμμα στην Ελλάδα - και άρα και ένα μεγάλο μέρος τού λαού - είναι κατά την άποψή του φασίστες. Την ώρα δηλαδή που πρέπει να απειλήσεις τους αμετανόητους και πάντα ίδιους Ναζί τής Γερμανίας για τα δεινά που έχουν προκαλέσει στη χώρα σου, χαρακτηρίζεις πραγματικούς Ναζί και όχι απλά νεοναζί μεγάλο μέρος των πολιτών τής χώρας σου; Την ώρα που χιλιάδες Έλληνες έχουν αυτοκτονήσει εξαιτίας των Ναζί τής Γερμανίας, έρχεσαι και ενοχοποιείς τον ελληνισμό; ...Πόσο πιο βλάκας μπορείς να γίνεις;

Ο Τσίπρας θα κριθεί από τον τρόπο που θα χρησιμοποιήσει τα στοιχεία τής διαφθοράς που έχει στη διάθεσή της η κυβέρνησή του. Τι θα κάνει με τα στοιχεία, τα οποία αποδεδειγμένα πλέον - όπως μας ενημέρωσαν οι ίδιοι στη συνάντησή τους με τον Σουλτς ότι υπάρχουν - έχει στη διάθεσή του; Απέναντί του έχει μια Γερμανία, η οποία είναι "στημένη" και έτοιμη να υποκύψει στη δήθεν επίθεση της "λογικής" ...Μια Γερμανία, η οποία είναι έτοιμη να "εκβιαστεί", για να σταματήσει να αρνείται το "κούρεμα" του χρέους. Εδώ είναι όλη η παγίδα. Ο Τσίπρας, διαχειριζόμενος τα στοιχεία που έχει το ελληνικό κράτος εις βάρος τής Γερμανίας, θα τα χρησιμοποιήσει εν κρυπτώ δήθεν, για να την εκβιάσει να δεχθεί το "κούρεμα" ή μήπως θα τα χρησιμοποιήσει φανερά, για να "ακυρώσει" το ίδιο το χρέος;
Αυτό είναι το σχέδιο. Όλοι αυτοί θέλουν να εκβιάσει ο Τσίπρας τη Γερμανία, γιατί θέλουν να "υποχωρήσει" με "θεατρικό" τρόπο η Γερμανία στις ελληνικές αξιώσεις και με αυτήν την υποχώρηση να εξασφαλίσουν την παντοτινή μυστικότητα των εκβιαστικών στοιχείων ...Παντοτινή, εφόσον την ευθύνη τής απόκρυψης θα την έχει ο εκβιαστής και όχι ο εκβιαζόμενος ...Την ευθύνη θα την έχει η Ελλάδα και όχι η Γερμανία. Λογικό είναι αυτό, εφόσον δεν είναι δυνατόν να εκβιάζεις με κάποια στοιχεία και ταυτόχρονα να τα αποκαλύπτεις τη στιγμή που ο εκβιαζόμενος συμμορφώνεται στις απαιτήσεις σου. Αυτό είναι το κόλπο τους. Αυτοί βάζουν τον Τσίπρα να κάνει εκβιαστικούς "τσαμπουκάδες" στη Γερμανία, γιατί θέλουν να εκμεταλλευτούν τον ρόλο της, ο οποίος έτσι κι αλλιώς προβλέπει "κούρεμα" του ελληνικού χρέους και άρα γερμανική "υποχώρηση".  Αν όμως ο Τσίπρας πράξει το αντίθετο και αποκαλύψει τα ίδια στοιχεία και στρέψει το ελληνικό κράτος νομικά εναντίον προσώπων και όχι εναντίον κρατών ή θεσμών τής Ευρωπαϊκής Ένωσης, τότε η κατάσταση αλλάζει δραματικά. Αν το ελληνικό κράτος στραφεί εναντίον τής ηγεσίας τής Γερμανίας και συγκεκριμένων προσώπων τής Ευρωπαϊκής Ένωσης, τότε την έχουν "πατήσει" όλοι τους……………………….

Θα μάθουν όλοι τι έγινε, πως έγινε και ποιοι το μεθόδευσαν. Σε μια τέτοια περίπτωση δεν θα μπορείς να τους "δουλεύεις" με τους ψευδοεχθρούς, που τους εμφανίζεις μπροστά τους. Η άμυνα των λαών τής Ευρώπης θα στραφεί εναντίον τής δολιότητας των ΗΠΑ και όχι εναντίον της "επιθετικότητας" της Ρωσίας ή της ωμότητας του Isil. Σε μια τέτοια περίπτωση το μίσος των λαών της θα στραφεί εναντίον τής συμμορίας των Μέρκελ, Σόιμπλε, Γιούγκερ, Μπαρόζο κλπ.. Θα στραφεί εναντίον τής συμμορίας, η οποία απέκτησε απίστευτο πλούτο από τη διαφθορά και θα αποκαλυφθούν και οι τοκογλύφοι που κρύβονται πίσω της.  Αυτό είναι το "μέτρο", το οποίο θα μας επιτρέψει να κρίνουμε με απόλυτη ασφάλεια τον Τσίπρα. Αν ο Τσίπρας αποκαλύψει τον ρόλο τής Γερμανίας και των τοκογλύφων, θα θίξει τα αμερικανικά συμφέροντα και άρα θα έρθει σε σύγκρουση μ' αυτούς. Αν με λίγους "ψευδοτσαμπουκάδες" παραστήσει τον λαϊκό ήρωα και επαναστάτη και κατορθώσει να "κουρέψει" το ελληνικό χρέος, θα εξυπηρετήσει τους Αμερικανούς και θα καταστρέψει την Ευρώπη. Το πρώτο γίνεται με λογιστικό έλεγχο του χρέους, τον οποίο μέχρι στιγμής ο Τσίπρας δεν τον αναφέρει πουθενά, ενώ το δεύτερο γίνεται με απαιτήσεις για "ελάφρυνση" του χρέους, τις οποίες ο Τσίπρας "περιφέρει" ήδη στις ευρωπαϊκές πρωτεύουσες.
Θα εμφανιστούν σε όλους τους ευρωπαϊκούς κρατικούς προϋπολογισμούς κενά, όπου το ένα θα επιβαρύνει το άλλο. Θα αρχίσουν να "χτυπάνε" σε ολόκληρη την Ευρώπη τα ασφαλιστικά ταμεία και άρα και οι τράπεζες, εφόσον δεν θα περνάνε τα γνωστά μας πλέον στρες-τεστ. Αναγκαστικά τα ευρωπαϊκά "όργανα" θα βάλουν τα ίδια τα κράτη να χρηματοδοτήσουν τα ελλείμματα των τραπεζών τους, για να αποφευχθεί σε πρώτη φάση η άμεση κατάρρευση. Θα βάλουν δηλαδή τις ευρωπαϊκές "ΕΛΣΤΑΤ" να βάλουν στους προϋπολογισμούς ό,τι έβαζαν μέχρι τώρα μόνον στην Ελλάδα. Θα προσθέσουν σταδιακά στο δημόσιο χρέος και το ιδιωτικό και τότε η κατάρρευση θα είναι θέμα δευτερολέπτων.


Δεν βλέπουμε όμως κάποιους να προετοιμάζουν εφιαλτικά "στρες-τεστ", απειλώντας τους Βέλγους. Δεν βλέπουμε ιδιαίτερη όρεξη από τους Βόρειους να εξευτελίσουν τους ομοίους τους. Και να φανταστεί κάποιος ότι το Βέλγιο έχει ακόμα προϋπολογισμό τής "πατέντας". Δεν αναγκάστηκε, όπως η Ελλάδα, να βάλει μέσα σ' αυτόν - λόγω Καραμανλή και ΕΛΣΤΑΤ - μεγάλο μέρος τού ιδιωτικού του χρέους. Γιατί το λέμε αυτό; ...Γιατί, αν το Βέλγιο εξαναγκαστεί να συντάξει "μνημονιακό" προϋπολογισμό όπως η Ελλάδα, το χρέος του εύκολα θα πάει στο 400% του ΑΕΠ.
Αν αναγκαστεί να καλύψει τις επισφαλείς χρηματοδοτήσεις των βελγικών τραπεζών τύπου DEXIA, θα δούμε "πυροτέχνημα". Σε μια τέτοια περίπτωση η Ελλάδα θα δείχνει μπροστά του "Ελβετία". Σε μια τέτοια περίπτωση πρέπει να πάρουμε το "δάκτυλο" του Βέλγου Ρομπάι, που το "κουνάει" στην Ελλάδα και να του το δώσουμε να το φάει. Η Πρωθυπουργός τής Δανίας γνωρίζει να βγάζει selfies με τον Πλανητάρχη και να "ανησυχεί" για τη "φτωχή" Ελλάδα, αλλά δεν μας λέει πώς είναι να κυβερνάς μια "πετυχημένη" Δανία, που το συνολικό χρέος τού λαού της είναι 538% του ΑΕΠ του. Η Ολλανδία αυτών, οι οποίοι μας υποδεικνύουν να πουλήσουμε νησιά μας, χρωστάει το μυθικό 687% τού ΑΕΠ της. Η Ιρλανδία, η οποία μας δίνει πλέον και συμβουλές, επειδή το Μνημόνιό της πέτυχε με την προσήλωσή της στις υποχρεώσεις της, έφτασε το συνολικό της χρέος στο 680% τού ΑΕΠ. Διατήρησε βέβαια χαμηλό το δημόσιο χρέος της στο 115%. Πώς; ...Της επέτρεψαν να "ξεφορτωθεί" δημόσιο χρέος στο ιδιωτικό, όπως κάνουν όλοι οι άλλοι, για να έχουν έναν καλό "μαθητή" απέναντι στον "κακό" Έλληνα.

Δυστυχώς οι ενδείξεις μάς λένε ότι ο Τσίπρας είναι "στημένος" ...Συνάδερφος του Κωστάκη και του Γιωργάκη. Κατά πάσα πιθανότητα δεν πρόκειται να πειράξει αυτά, τα οποία δεν συμφέρουν τα αφεντικά ...Δεν πρόκειται να απειλήσει τον Γιούγκερ, που πηγαίνουν "χεράκι-χεράκι" ...Δεν πρόκειται να "ξεσκεπάσει" τον Καραμανλή, που τον "τιμά" στις εκδηλώσεις μνήμης τού "εθνάρχη" θείου. Έχει μπει δήθεν στη λογική τής σύνθεσης ενός αντιγερμανικού "μετώπου", το οποίο βολεύει τον σχεδιασμό ...Ένα "μέτωπο", το οποίο εύκολα η προτεσταντική αμερικανογερμανική προπαγάνδα θα το εμφανίσει σαν "μέτωπο" των άχρηστων και των τεμπέληδων εναντίον των "νοικοκυραίων" του Βορρά ...Ένα "μέτωπο", το οποίο θα "χρεωθεί" την οικονομική κρίση και την καταστροφή τής Ευρώπης, για να μπορέσουν να διαφύγουν οι Γερμανοί "σαμποτέρ" της.

Το να είναι "στημένος" ο Τσίπρας από τους Αμερικανούς δεν μας φαίνεται και τόσο παράξενο ...Το αντίθετο θα μας φαινόταν πολύ πιο παράξενο για μια "Μπανανία" όπως είναι η Ελλάδα. Ο νεαρός Τσίπρας που δεν κουβαλά καθόλου φθορά έχει όλα τα δεδομένα, τα οποία τον εμφανίζουν ως ακόμα μια μεγάλη "επένδυση" των αφεντικών. Αυτό "δείχνουν" όλα τα στοιχεία. Είναι σαράντα χρόνων και τον προετοίμαζαν για ηγέτη για πάνω από είκοσι χρόνια. Το μισό και πλέον διάστημα της ζωής του είναι "εξαρτώμενος" και βέβαια προστατευμένος από τους "ευεργέτες" του. Το μισό και πλέον διάστημα της ζωής του το έζησε σε πολιτικό "θερμοκήπιο" αγνώστου ιδιοκτήτου. Από την "έμπνευση" της Παναγιωταρέα να τον "ξεχωρίσει" ανάμεσα σε χιλιάδες μαθητές μέχρι και τους "επαίνους" τού "επαναστάτη" Κάστρο, όλα είναι από κάποιους "πληρωμένα" ...και αυτοί, οι οποίοι "πληρώνουν" τέτοιες "σκηνοθεσίες", είναι τα γνωστά αφεντικά.

Αν λοιπόν αυτά τα αφεντικά τον "έφτιαξαν", είναι φυσικό να έχουν απαιτήσεις απ' αυτόν. Προφανώς αυτές τις απαιτήσεις θα του εξήγησαν στο Τέξας ή την Νέα Υόρκη. Θα του εξήγησαν το τι θέλουν να κάνει, για να αρχίσει κάποτε να "ξεπληρώνει" τα χρέη του. Αν εξέφρασαν απαιτήσεις, θα έδωσαν και διαβεβαιώσεις ότι θα τον βοηθήσουν να τα κάνει με τις λιγότερες δυνατές φθορές. Θα τους κάνει τη δουλειά και αυτοί θα τον κάνουν "ήρωα" και ίσως έναν μελλοντικό "εθνάρχη" ...Ούτε ο πρώτος θα είναι ούτε ο τελευταίος. Εύκολο πράγμα γι' αυτούς είναι μια τέτοια "κατασκευή".

Σε περίπτωση λογιστικού ελέγχου θα "δεσμευτούν" όλα τα περιουσιακά στοιχεία των Funds, που πληρώθηκαν τα ελληνικά ομόλογα ...Δεσμεύονται όλα τα περιουσιακά στοιχεία των "αρπακτικών", που αγόραζαν "σκουπίδια" και πληρώνονταν χρυσάφι με τις "ευλογίες" τής Μέρκελ και του Σόιμπλε, οι οποίοι δεν επέτρεψαν στην Ελλάδα μέσω του μνημονίου να μπορεί να τα εξαγοράσει τα τοξικά ομόλογα από την δευτερογενή αγορά. Μέχρι και η "προίκα" της Τσέλσι Κλίντον δεσμεύεται. Ταυτόχρονα δεσμεύονται περιουσιακά στοιχεία τόσο της Γερμανίας όσο και της ιδιωτικής ΕΚΤ μέχρι να συμπληρωθεί το ποσό που τους οφείλουν ...Τόσο απλά. Με αυτόν τον τρόπο αποφεύγεται η "έκρηξη" λόγω Ελλάδας και η Γερμανία μπαίνει πλέον στο "κάδρο" τού καταστροφέα τής Ευρώπης ...Μπαίνει για άλλη μια φορά στο αγαπημένο της "κάδρο".

Πολύ σημαντικότερο απ' όλα ...Αποκαλύπτεται η δολιότητα του σιωνιστικού κεφαλαίου ...Η συνωμοσία των τοκογλύφων ...Η συνωμοσία του Ρότσιλντ και της "αυλής" του ...Η συνωμοσία των "Αγορών" ...Η εγκληματική δραστηριότητα της FED εις βάρος της Ευρώπης και των λαών της. Αν αυτό συνδυαστεί με την τεράστια οικονομική ζημιά που θα υποστούν τα τοκογλυφικά Funds, ευνόητο είναι ότι "ναυαγεί" το αμερικανικό σχέδιο "διάσωσης" πριν καν αυτό ξεκινήσει ...Καταστρέφεται ο σχεδιασμός τους. Δεν μπορούν να αλλάξουν "σελίδα" στην ιστορία τού κόσμου. Δεν θα δικαιωθεί ο Ομπάμα ούτε για τη διαπίστωσή του ότι οι ΗΠΑ βγαίνουν από την κρίση ούτε για την διαπίστωσή του ότι η Ελλάδα είναι ένα μεγάλο πρόβλημα για την παγκόσμια οικονομία………

Κάποιοι ενθαρρύνουν τους Έλληνες να παραστήσουν τους γενναίους, γιατί αυτό βολεύει το προτεσταντικό "σενάριο" ...Το "σενάριο" αυτό, το οποίο θέλει να εμφανιστεί μια "παρδαλή" να προκαλεί τον κόσμο, για ν' αρχίσουν να "μαλώνουν" οι προτεστάντες "μπράβοι" με τους "νταβατζήδες" και να ξαναμπούμε όλοι μαζί στην κόλαση. Κάποιοι επίτηδες "κουρδίζουν" τους Έλληνες με ηρωισμούς τού παρελθόντος, για να τους εκμεταλλευτούν ...Για να τους βάλουν να χτυπήσουν το χέρι τους στο "μαχαίρι" ...Γεμάτα είναι τα νεκροταφεία με ηλίθιους, οι οποίοι νόμιζαν πως είναι "ήρωες", επειδή στέκονταν όρθιοι όταν οι σφαίρες θέριζαν κορμιά…….

Η Ελλάδα αυτήν τη στιγμή πρέπει να δείξει πρώτα πως είναι έξυπνη και μετά - αν χρειαστεί - θα δείξει και τη γενναιότητά της ...Να μην την ξαναπατήσει, όπως με τον Εμφύλιο πόλεμο. Και τότε πάλι οι ίδιοι παράγοντες την χρησιμοποίησαν με τον ίδιο τρόπο ...Την χρησιμοποίησαν ως την "παρδαλή", η οποία δεν μπορούσε να αποφασίσει με ποιον να "πάει" και προκαλούσε τους πάντες ...Η "παρδαλή", που η κακή της "τύχη" μπορεί να γίνει κοινή για όλους όσους δεν υποτάσσονται. Όπως σήμερα θέλουν να χρησιμοποιήσουν την οικονομική καταστροφή τής Ελλάδας, για να "μαντρώσουν" τους υπόλοιπους Ευρωπαίους στους νέους οικονομικούς σχεδιασμούς τους, έτσι είχαν κάνει και με τον Εμφύλιο…………

Πάνω στο "αίμα" τής Ελλάδας θεμελιώθηκε η ψυχροπολεμική εποχή στην Ευρώπη μετά το τέλος τού Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου. Η Ελλάδα, όμως, ως εκπαιδευτικό "παράδειγμα", είχε διαλυθεί. Ακόμα και σήμερα πληρώνουμε τις συνέπειες εκείνου του Εμφυλίου πολέμου. Τώρα οι ίδιοι παράγοντες προσπαθούν να επαναλάβουν την ίδια πολιτική με διαφορετικά μέσα. Το τέλος τού νέου Παγκόσμιου Πολέμου θέλει νέα "μοντέλα" συμπεριφοράς και η Ελλάδα και πάλι έχει επιλεγεί ως εκπαιδευτικό παράδειγμα προς αποφυγήν. Πάλι καλά δεν ζει ο Τσόρτσιλ, για να μας πει ότι "...οι Έλληνες δεν είναι οι ωραίοι που έχουν χρέη, αλλά οι ωραίοι έχουν χρέη ως Έλληνες ...και δεν τα πληρώνουν"…….. Θα βάλουν και λίγο Κίνα και Ρωσία στο ελληνικό "παιχνίδι", και οι Ευρωπαίοι θα είναι σίγουροι για τη φιλοαμερικανική επιλογή τους Η Ελλάδα - γι' αυτούς - εκτός από "φεσατζού" θα είναι και προδότρια της Ευρώπης...

Ως εκ τούτου αυτό, το οποίο προέχει σήμερα, είναι να μην διαχωρίσει η Ελλάδα τον εαυτό της από τους υπόλοιπους και τους δώσει τη δυνατότητα να εκμεταλλευτούν τη διαφορετικότητα του προβλήματός της και την εμφανίσουν σαν εχθρό των λαών τής Ευρώπης.
Εύκολα το "μαύρο πρόβατο" καταλήγει να εμφανίζεται σαν αποδιοπομπαίος "τράγος". Αυτό θα είναι τραγικό για την Ελλάδα -  και ίσως και μοιραίο στην κατάσταση όπου έφτασε. Η Ελλάδα πρέπει να πάει σήμερα μαζί με το υπόλοιπο "κοπάδι" και να περιμένει ...Να αλλάξει την πολιτική της και να περιμένει. Ό,τι και να γίνει, πρέπει να πηγαίνει μαζί με τους άλλους. Δεν είναι σε χειρότερη κατάσταση απ' αυτούς και αντέχει όσο αντέχουν κι αυτοί ...Χρόνο πρέπει να "αγοράσει", γιατί χρόνο δεν έχουν οι "νταβατζήδες" ...Καμία Ολλανδία, Βέλγιο, Δανία κλπ., δεν πρέπει να "σωθεί" ξανά από την ελληνική βλακεία ...Όλοι μαζί στην κοινή μας μοίρα ...Όσο "μαύροι" εμείς, άλλο τόσο και οι "καθαροί". 

Τώρα, που ο - σταλινικός και ομοϊδεάτης τού Ζαχαριάδη - Τσίπρας έχει καταφέρει να αποσπάσει τη διεθνή προσοχή, είναι η καλύτερη ώρα να ανακοινώσει στους πάντες - και άρα και στους Έλληνες - την πραγματική του πρόθεση ...Να τους ανακοινώσει πως ήταν προσποίηση η "επανάσταση" και οι απαιτήσεις για "κουρέματα" ...Διαφημιστικό κόλπο, για να κάνει γνωστή την πραγματική του πολιτική πρόθεση ...Την πρόθεσή του να κάνει λογιστικό έλεγχο του χρέους ...Την πρόθεσή του να αποκαλύψει το προμελετημένο έγκλημα εναντίον της Ελλάδας ...Να αποκαλύψει τη συνενοχή τού διεθνούς κυκλώματος τοκογλυφίας με τη Γερμανική ηγεσία και την ΕΚΤ. Αυτή είναι η κίνηση ΜΑΤ, η οποία θα "ρίξει" τη Γερμανία "κάτω" και θα της χρεώσει ολόκληρη την ευρωπαϊκή "κατάρρευση"……
Όλα έχουν σχέση με τον χρόνο ...Αυτός είναι που τους λείπει και γι' αυτό "σπρώχνουν" την Ελλάδα στην αντίδραση. Κάνει λάθος όποιος νομίζει ότι την κυβέρνηση-Σαμαρά την "έριξε" ο Τσίπρας ...Την κυβέρνηση Σαμαρά την "έριξαν" οι Γερμανοί, για να φέρουν τον Τσίπρα ...Να κρατήσουν τους "ρεαλιστές" για την επόμενη "φάση" και να βάλουν μπροστά τούς "επαναστάτες" ...Να κρατήσουν στην ασφάλεια τους μελλοντικούς "δικαιωμένους" και να βάλουν μπροστά τούς χρήσιμους "ηλίθιους". Θα ήθελαν οι Γερμανοί και οι υπόλοιποι να βρουν 180 ψήφους για τον Πρόεδρο και θα άφηναν το θέμα στον Σαμαρά; ...Για "πλάκα" θα τις έβρισκαν οι Πρεσβείες, όπως τις έβρισκαν πάντα με τα Μνημόνια. Απλά τώρα δεν τις χρειάζονταν, γιατί ήθελαν να βάλουν γρήγορα τον Τσίπρα στη θέση τού "οδηγού", ο οποίος θα οδηγήσει στην επιθυμητή γι' αυτούς αντίδραση……

Με τον λογιστικό έλεγχο "τρως" με ασφάλεια πολύ από τον λίγο χρόνο που έχει η Γερμανία και τα αφεντικά της. Το ελληνικό κράτος έχει όλα εκείνα τα στοιχεία, τα οποία ο εθνικός - αλλά και ο διεθνής - νόμος αναγνωρίζει ως αξιόπιστα, προκειμένου να συνταχθεί η κατηγορία περί συνωμοσίας. Περιγράψαμε πιο πάνω βήμα προς βήμα τη μεθοδολογία που ακολουθήθηκε από τους εγκληματίες. Ως εκ τούτου μπορεί το ελληνικό κράτος να εξετάσει όλες τις "φάσεις" τού εγκλήματος. Απλά θα πρέπει να ξέρει από πιο χρονικό σημείο να πιάσει την "άκρη" τού "νήματος", γιατί, αν ξεκινήσει νωρίτερα, θα "χαθεί" σε δεδομένα που μόνον παραπλανούν, ενώ, αν ξεκινήσει αργότερα, δεν θα μπορέσει ποτέ να ερμηνεύσει σωστά το έγκλημα……. Η νέα κυβέρνηση πρέπει να δώσει στη δημοσιότητα - και βέβαια στους εισαγγελείς - τα αποτέλεσμα του "στρες-τεστ" τού 2008 και ειδικά τα αποτελέσματα της Τράπεζας Πειραιώς. Να δούμε σε τι κατάσταση ήταν τότε η Πειραιώς, η οποία σήμερα μας "δουλεύει" με την "πρωτιά" της, γιατί ..."κινείται" ...Η Πειραιώς, η οποία σήμερα ανήκει σε σιωνιστικά συμφέροντα και αφέθηκε να ελέγχει μεταξύ άλλων και το αγροτικό κεφάλαιο της χώρας….. 

Πρέπει ταυτόχρονα να αποκαλυφθούν όλες οι "επαφές" μεταξύ των συνενόχων ...Όλες οι "επαφές" τής ελληνικής κυβέρνησης και της ΕΚΤ ...Οι "επαφές" μεταξύ τής ΕΛΣΤΑΤ και της Eurostat, που στόχο είχαν να "μαγειρέψουν" τα ελλείμματα, για να φέρουν το δημόσιο χρέος εκεί όπου βόλευε τη συνωμοσία. Να μάθουμε το γιατί και το πώς ο Τρισέ "έπεισε" τον Καραμανλή όχι μόνον να χρηματοδοτήσει τις ιδιωτικές τράπεζες με δημόσιο χρήμα, αλλά και γιατί δεν βγήκε στην αγορά να αγοράσει ελληνικό χρέος σε εξευτελιστικές τιμές. Να μάθουμε τις "επαφές" τού Μπαρόζο με τον Καραμανλή ...Του Παπαθανασίου με τον Αλμούνια ...Του Τρισέ με τον Προβόπουλο ...Να καταλάβουμε όλοι μας τον λόγο που "έκλεινε" τη Βουλή ο Κωστάκης και εξασφάλιζε τις "ανευθυνότητες" των υπουργών και τις δικές του. 

 Αυτή είναι η "Ρόδος" για τον Τσίπρα ...Τώρα θα δούμε πόσο - και αν - "πηδάει"…… Μέχρι τότε ο Τσίπρας θα "κρίνεται" και εμείς σε αυτό το κείμενο δώσαμε ένα αξιόπιστο "μέτρο", ώστε να κρίνεται για τα πραγματικά σοβαρά θέματα και όχι για τις επικοινωνιακές "φούσκες" στις οποίες επιδίδεται ή θα επιδοθεί στο μέλλον….. Οι "οιωνοί" του δεν είναι καλοί ...Αν "αρέσεις" στον Καραμανλή ή τον Μητσοτάκη, δεν πας "μακριά" σε τέτοιες εποχές….....

Και ο Ζαχαριάδης με αμερικανικό αεροπλάνο και αμερικανικές "ευχές" ήρθε στην Ελλάδα, για να ξεσηκώσει τον κόσμο στην "αντίσταση" απέναντι στον ιμπεριαλισμό ...Κι αυτός "λατρεμένος" των ΜΜΕ, όταν έφτασε χωρίς γραβάτα να μας "σώσει" από τους "κακούς" που μας "αδικούσαν" ...Συνομήλικος του Τσίπρα ήταν, όταν ξεκίνησε την πληρωμένη από τους Προτεστάντες "επανάστασή" του ...Συνομήλικος του Τσίπρα και με βασικό του σύμβουλο τον "επαναστάτη" Γλέζο (διευθυντής τού Ριζοσπάστη) κι εκείνος.
Τι ήταν εκείνη η "επανάσταση"; ...Η μεγαλύτερη ηλιθιότητα στη σύγχρονη ελληνική ιστορία. Την δίκαιη "εαμίτικη" αγανάκτηση και το μίσος τού κόσμου για τους δωσίλογους και τα αφεντικά τους την μετέτρεψαν κάποια πουλημένα "τομάρια" σε κομμουνιστικό έγκλημα και άρα σε "λάθος" τού ελληνικού λαού ...Σε μοιραίο "λάθος" του, το οποίο τον στοχοποίησε σαν εχθρό των ευρωπαϊκών λαών και της δημοκρατίας τους και τους ανάγκασε να εγκαταλείψουν τον ελληνικό λαό στο εμφυλιοπολεμικό "μακελειό" του ...Στο μοιραίο εκείνο "λάθος", το οποίο έσωσε τους δωσίλογους που μας κυβερνούσαν μέχρι σήμερα ...Με χρήματα των "ηθικών" Προτεσταντών βεβαίως βεβαίως.
Αυτό έκανε τότε ο Ζαχαριάδης - και δεν απέχει απ' αυτό το οποίο οι ίδιοι άνθρωποι μας "σπρώχνουν" να κάνουμε και σήμερα, χρησιμοποιώντας όμοιους ανθρώπους—. Μόλις τους έκανε τη δουλειά τους, τον πέταξαν σαν στυμμένη "λεμονόκουπα". Πού τελείωσε τη ζωή του ο Ζαχαριάδης είπαμε; ...Καλό είναι να τα θυμάται αυτά ο Τσίπρας, για να μην πολυεμπιστεύεται αυτούς, οι οποίοι σήμερα τον "σπρώχνουν" στους "τσαμπουκάδες". Καλά είναι να μην μετατρέπει τη δίκαιη αγανάκτηση του κόσμου σε "αυτοκτονική" γενναιότητα, που τον οδηγεί στη "σφαγή", ...διότι: ...την προδοσία πολλοί ηγάπησαν ...τον προδότη ουδείς.   

Αυτό είναι λοιπόν το σχέδιο ...Το σχέδιο των Σιωνιστών τοκογλύφων, οι οποίοι θέλουν να κατακτήσουν τον Πλανήτη και να επιβάλουν παγκοσμίως την Νέα Τάξη. Αυτά, τα οποία έκαναν εις βάρος της Ελλάδας και υπέρ της Γερμανίας, θα τα κάνουν εις βάρος τής Ευρώπης και υπέρ των ΗΠΑ (με το ομογενοποιημένο χρέος κατά Βαρουφάκη). Αυτοί, οι οποίοι έχουν κατακτήσει τη Γερμανία - και μέσω αυτής και την Ελλάδα - θα κατακτήσουν και την Ευρώπη στο σύνολό της, εφόσον έχουν κατακτήσει ήδη τις ΗΠΑ. Όλα αυτά θα τους τα προσφέρει μια χρεοκοπία τής Ευρωπαϊκής Ένωσης και η δρομολόγηση του μεγαλύτερου και πιο πολυδάπανου σχεδίου οικονομικής "σωτηρίας" στην ανθρώπινη ιστορία. Θα αρχίσουν να προσθέτουν σε αυτό το ποσό "μαμούθ" τόκους και πανωτόκια, τα οποία θα ενισχύουν διαρκώς τις ΗΠΑ εις βάρος τής Ευρώπης.

Αυτό το κράτος-"χαφιές" είναι και πάλι η Γερμανία ...Η Γερμανία, η οποία από τα χέρια τού Χίτλερ θα έπεφτε στα χέρια τής Μέρκελ, για να ενσαρκώσει και πάλι τον ίδιο καταστροφικό και αντιευρωπαϊκό ρόλο ...Η Γερμανία, η οποία και πάλι θα είναι ο "αντίπαλος" των ΗΠΑ, γιατί αυτό είναι το "σενάριο" ...Το "σενάριο" αυτό, το οποίο προστατεύει τον ιδιόμορφο ιμπεριαλισμό των ΗΠΑ, εφόσον δεν έχουν τη δύναμη να επωμιστούν τη "φθορά" τού κατακτητή ή του καταστροφέα. "Πουλάνε" δάνεια για να κατακτήσουν τους αντιπάλους τους και έχουν ανάγκη την έξωθεν καλή μαρτυρία και εικόνα και άρα έχουν ανάγκη να παριστάνουν τους "καλούς" απέναντι σε έναν δικό τους "κακό", που σέβεται τον ρόλο του.

Τέτοιες προδιαγραφές είχε μόνον η Ελλάδα (κράτος – κερκόπορτα) και γι' αυτόν άλλωστε τον λόγο κι επιλέχθηκε. Με τα μεγέθη αυτά καμία Πορτογαλία, Ιρλανδία, Βέλγιο ή Αλβανία δεν μπορούσε να γίνει παγκόσμιο θέμα και να παρουσιαστεί σαν παγκόσμιο πρόβλημα. Ας προσπαθήσει να φανταστεί κάποιος αν θα είχε αντίκτυπο μια τέτοια κατάσταση, αν αυτή χρεωνόταν σε ένα άλλο μικρό κράτος εκτός από την Ελλάδα. Κανένας δεν θα "συγκινηθεί", αν χαρακτηρίσει κάποιος τους Βέλγους ή τους Αλβανούς "διεφθαρμένους" ή "τεμπέληδες". Το να το κάνεις όμως αυτό για τους Έλληνες, είναι σαν να σπας ένα "ταμπού" για τον δυτικό κόσμο ...Ένα "ταμπού", το οποίο μπορεί να διαδοθεί και στον υπόλοιπο κόσμο, εφόσον δεν είναι λίγο πράγμα να απομυθοποιείς τα "ιερά" και "όσια" του Δυτικού Πολιτισμού.

Η Ελλάδα είναι η μόνη χώρα, η οποία αναγκάστηκε δια της βίας να "φορτώσει" στο δημόσιο χρέος το σύνολο σχεδόν του ιδιωτικού της χρέους. Η Ελλάδα είχε ένα από τα μικρότερα ιδιωτικά χρέη, γιατί απλούστατα οι Έλληνες δεν είχαν τη συνήθεια του δανεισμού και άρα τη συνήθεια να ζουν με τα χρήματα των άλλων. Άλλοι λαοί - και μάλιστα οι περισσότεροι απ’ αυτούς, που κουνάνε στην Ελλάδα το "δάκτυλο" - έχουν τεράστιο ιδιωτικό χρέος. Κράτη, όπως η Γερμανία ή η Ολλανδία κλπ.. Κράτη, που, για να συντηρήσουν την δήθεν "καλή" εικόνα τους, διαρκώς παρανομούν με την άδεια των τοκογλύφων. Κράτη, που, για να διατηρήσουν τον "σχεδιασμό" των τοκογλύφων, αφήνονται να εξωραΐζουν τα νούμερά τους, περνώντας στη δήθεν σφαίρα τού "ιδιωτικού" και μεγάλο μέρος τού δημοσίου χρέους. Χρέη νοσοκομείων, τα οποία στην περίπτωση της Ελλάδας πέρασαν στον κρατικό προϋπολογισμό, στη Γερμανία για παράδειγμα "βαπτίστηκαν" χρέη ανωνύμων εταιρειών και "μετακινήθηκαν" στο ιδιωτικό χρέος. Το ίδιο έγινε και με τα χρέη τής τοπικής αυτοδιοίκησης κλπ.. Γι' αυτόν τον λόγο παρατηρείται το φαινόμενο στη Γερμανία, η οποία "ακμάζει" οικονομικά, να είναι χρεοκοπημένη απολύτως η τοπική αυτοδιοίκηση. 

Αν τολμά η Γερμανία ή η Ολλανδία ας κάνει μια "προσομοίωση" των χρεών της στο ελληνικό μοντέλο. Η Ελλάδα με αυτό το μικτό χρέος μπήκε σε Μνημόνιο, επειδή δήθεν ξεπέρασε το 110% του ΑΕΠ της ...Το τρομακτικό 110% του ελληνικού ΑΕΠ, το οποίο, όπως μας διαβεβαίωσε ο Ομπάμα, είναι πολύ "σημαντικό" για τη Γη ολόκληρη ...και πιθανόν και για μερικούς άλλους Πλανήτες. Η Ολλανδία, για παράδειγμα, του τενεκέ Ντάισελμπλουμ είναι δημοσιονομικά "νομοταγής", γιατί εμφανίζει σαν δημόσιο χρέος το 87 % του ΑΕΠ ...Σχεδόν "παρθένος" - από "μπροστά" - θα έλεγε η Τρόικα ...Τι γίνεται όμως από "πίσω"; ...Όλοι οι άλλοι δείκτες της είναι τραγικοί. Τα ιδιωτικά της χρέη είναι μόνα τους το 115% του ΑΕΠ της. Τα χρέη των επιχειρήσεών της, εκτός των τραπεζών, είναι μόνα τους το 127% του ΑΕΠ της. Τα χρέη των τραπεζών της είναι μόνα τους το 362% του ΑΕΠ της. Συνολικά, δηλαδή, αυτό το οποίο λέμε "ΟΛΛΑΝΔΙΑ" στον κόσμο, χρωστάει το 678% του ΑΕΠ της, στοιχεία τού έγκριτου Mc Kinsey Global Institute, που τα έχει πάρει από το ΔΝΤ και την Παγκόσμια Τράπεζα. Ας κάνει δηλαδή η Γερμανία αυτά, τα οποία έβαλε μέσω του υπόδικου Γεωργίου και της ΕΛΣΤΑΤ την Ελλάδα να κάνει, για να δούμε σε τι κατάσταση θα βρεθεί η οικονομία της. Ας "ανακατέψει" ιδιωτικά και κρατικά χρέη μαζί, για να δούμε τι θα βγάλει ...

Σχετικά με τα συνήθη στρες τεστ των τραπεζών, την αρμοδιότητα να ελέγχει τον δανεισμό - και άρα τις "τρύπες" των "ελληνικών" ιδιωτικών τραπεζών - την έχει η ΕΚΤ ...Η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα, η οποία έχει κάνει "παραρτήματά" της τις κεντρικές εθνικές τράπεζες, όπως είναι η Τράπεζα της Ελλάδας ή της Τράπεζας Ιταλίας κλπ.. Μέσω αυτών των τραπεζών ασκείται υποτίθεται ο έλεγχος των ιδιωτικών τραπεζών στις χώρες τής Ευρωζώνης ...Των ιδιωτικών τραπεζών που έχουν απωλέσει τα εθνικά τους χαρακτηριστικά και αντιμετωπίζονται από τον νόμο ως ευρωπαϊκές τράπεζες. Άρα, αποτελούσε αρμοδιότητα της ΕΚΤ να ελέγχει τον δανεισμό των ελληνικών τραπεζών από τις διεθνείς "Αγορές" ...Αποκλειστική αρμοδιότητα, εφόσον, κάθε φορά που μια εθνική κυβέρνηση επιχειρούσε να παρέμβει σε αυτόν τον τομέα, καταγγελλόταν τόσο από την ΕΚΤ όσο και από τις ιδιωτικές τράπεζες για παρέμβαση στην ιδιωτική οικονομία.
Αν λοιπόν έφτασε το ελληνικό τραπεζικό σύστημα σε ένα "ασφυκτικό" επίπεδο στην περίοδο Καραμανλή, τότε υπεύθυνος δεν είναι ο λαός και η κυβέρνησή του ...Υπεύθυνος είναι ο Διοικητής τής Τράπεζας τής Ελλάδας - και πρώην υποδιοικητής και μέτοχος της Πειραιώς - ,ο οποίος επέτρεπε στον κάθε καραγκιόζη τραπεζίτη να δανείζεται από τη διεθνή αγορά ποσά τέτοια, τα οποία δεν ήταν στις δυνατότητές του να "καλύψει". Ακόμα πιο υπεύθυνος απέναντι στους λαούς τής Ευρώπης - και βέβαια στους μηχανισμούς ελέγχου - ήταν ο Τρισέ ...Ο Διοικητής τής Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, ο οποίος δεν έλεγξε τον υφιστάμενό του στην Ελλάδα, με ρίσκο να απειληθεί η σταθερότητα της ευρωπαϊκής οικονομίας και το κοινό νόμισμα.

Απειλούνταν με φυλακή πραγματική οι κομματάρχες της ΝΔ με συνολικό τραπεζικό χρέος  120.000.000 ΕΥΡΩ !!! και του ΠΑΣΟΚ συνολικό τραπεζικό χρέος 111.800.000 ΕΥΡΩ. , εφόσον, με βάση τον νόμο περί προστασίας τής τραπεζικής λειτουργίας και ασφάλειας, η τραπεζική απάτη τιμωρείται ως απάτη κατά του δημοσίου και άρα με την ποινή των ισοβίων ...Φυλακή πραγματική, η οποία θα είχε σχέση και με τον διεθνή νόμο περί ξεπλύματος "βρόμικου" χρήματος ...Φυλακή πραγματική, εφόσον στην πορεία των ερευνών θα αποκαλυπτόταν όλη η "βρόμικη" χρηματοδότηση των δύο μεγάλων κομμάτων, τα οποία μονοπωλούσαν την εξουσία με αθέμιτο τρόπο. Αυτόν τον εκβιασμό ανέλαβε να κάνει η Γερμανία τού Σόιμπλε ...Του "ειδικού" Σόιμπλε, εφόσον και ο ίδιος κινδύνεψε να πάει φυλακή για τις παράνομες χρηματοδοτήσεις τού κόμματός του από τις τράπεζες, τους εμπόρους όπλων και από τις Siemens ...Ο "καθαρός" Σόιμπλε, ο οποίος κάνει τον "αρχάγγελο" της καθαρότητας και της αρετής και κυκλοφορεί ακόμα ελεύθερος απλά και μόνο γιατί τα αφεντικά του τον προστάτεψαν. Αυτός ο βαθύτατα διεφθαρμένος άνθρωπος μεθόδευσε τον εκβιασμό των πολιτικών αρχηγών και χάρη σε αυτόν και το ανθελληνικό μίσος του μπήκαμε στο Μνημόνιο.  Αυτόν τον εκβιασμό ανέλαβε να κάνει η Γερμανία τού Σόιμπλε ...Του "ειδικού" Σόιμπλε, εφόσον και ο ίδιος κινδύνεψε να πάει φυλακή για τις παράνομες χρηματοδοτήσεις τού κόμματός του από τις τράπεζες, τους εμπόρους όπλων και από τις Siemens ...Ο "καθαρός" Σόιμπλε, ο οποίος κάνει τον "αρχάγγελο" της καθαρότητας και της αρετής και κυκλοφορεί ακόμα ελεύθερος απλά και μόνο γιατί τα αφεντικά του τον προστάτεψαν. Αυτός ο βαθύτατα διεφθαρμένος άνθρωπος μεθόδευσε τον εκβιασμό των πολιτικών αρχηγών και χάρη σε αυτόν και το ανθελληνικό μίσος του μπήκαμε στο Μνημόνιο.

.....Μήπως γιατί με την "ιδιωτικοποίησή" της η πρώην κρατική τράπεζα Πειραιώς και την εξαγορά της ΑΤΕ, έπαψε να απειλεί τους Καραμανλήδες, τους Παπανδρέου, τους Σαμαράδες και τους Βενιζέλους με φυλακή; Μιλάνε όλοι για τη "λίστα"-Siemens, αλλά κανείς για τη "λίστα"-Πειραιώς. …….  Αυτός ήταν και ο λόγος που, μόλις η Τράπεζα Πειραιώς έκανε το έγκλημα υπέρ των σιωνιστών τοκογλύφων, πέρασε στα χέρια τους. Τώρα ποτέ και κανένας δεν θα μάθει τα "εγκλήματα" των πολιτικών στο τραπεζικό σύστημα και στην Αγροτική Τράπεζα, γιατί η σιωνιστική πλέον Πειραιώς θα καλύπτει τα πάντα………. Η Πειραιώς, η οποία "προωθεί" τη "συμβολαιακή γεωργία" και βάζει σιγά-σιγά τις μεταλλικές μπάλες των τραπεζικών χρεών στα πόδια των "δουλοπάροικων". Πρέπει οπωσδήποτε να δούμε σε τι κατάσταση βρισκόταν εκείνη την εποχή η Πειραιώς, για να αποδείξουμε ποιοι απειλούνταν και έβρισκαν τη σωτηρία τους στη σωτηρία τής τράπεζας ...Να δούμε γιατί οι κρατικές τράπεζες αφέθηκαν να μαραζώσουν, για να τις αρπάξουν οι τοκογλύφοι τζάμπα ...Να δούμε επιτέλους και πώς "ρυθμίστηκαν" τα "αργύρια" τής προδοσίας ...Να δούμε δηλαδή πώς ρυθμίστηκαν τελικά τα χρέη των κομμάτων και εις βάρος ποιων.

Μπορεί κάποιος να αναλογιστεί πόσο ελληνικό "χρέος" μπορούσε να αγοράσει η ελληνική κυβέρνηση της εποχής Καραμανλή με τα πρώτα 23 δις που έδωσαν για να σώσουν τον Σάλα, τον Λάτση και τους άλλους εγκληματίες; Μπορεί κάποιος να "θυμηθεί" τις τιμές στις οποίες ξεπουλιόταν τότε τα ελληνικά "σκουπίδια", εφόσον δεν υπήρχε προηγούμενο να δανείζεται ένα κράτος με ενυπόθηκα δάνεια, για να ξεπληρώνει "ομολογίες" τής πλάκας; Μπορεί κάποιος να "θυμηθεί" πόσο ήταν το χρέος εκείνη την εποχή, για να καταλάβει πόσο θα "ελάφρυνε" εξαιτίας εκείνων των 23 δις; ...23 δις, τα οποία ήταν πραγματικά και δεν έχουν σχέση με τα σημερινά πληθωριστικά "στραγάλια" που μας δίνουν δήθεν οι τοκογλύφοι με λογιστικές αλχημείες ...Πραγματικά χρήματα, τα οποία ανήκαν τους "κουμπαράδες" των Ελλήνων, που ήταν οι καταθέσεις τους και τα αποθεματικά των ασφαλιστικών ταμείων.   
Τον "πατριώτη", που, δήθεν, και "παραλίγο", θα συνεργαζόταν με τον Πούτιν ........ 
Τον "πατριώτη", που δήθεν, και "παραλίγο", θα έφτιαχνε τον αγωγό στον Έβρο ...
Τον "πατριώτη", που δήθεν, και "παραλίγο", να πει ΟΧΙ στο σχέδιο Ανάν .......
Τον "πατριώτη", που του χάρισαν το πιο ακριβό "βέτο" που έχει πληρώσει στην ιστορία του ο ελληνισμός ......
Τον "πατριώτη", που ξένες δυνάμεις ήθελαν να τον "φάνε", αλλά "ευτυχώς" δεν μπόρεσαν ......
Τον μοναδικό "στόχο" στην ιστορία των μυστικών υπηρεσιών που δεν μπόρεσαν να "φάνε", ενώ είναι γνωστό ότι αυτός "τρώει" μόνιμα σε όλες τις γνωστές χασαποταβέρνες τής Βάρης.
Αυτοί, οι οποίοι "σκότωσαν" την Ελλάδα, επιδιώκουν τώρα να πάνε στην επόμενη φάση τού σχεδιασμού και να "σκοτώσουν" και την Ευρωπαϊκή Ένωση. Πρώτα όμως πρέπει να σκεπάσουν τα "ίχνη" τους, για να μην υπάρχουν γι' αυτούς δυσάρεστες συνέπειες, οι οποίες δεν θα τους επιτρέψουν να συνεχίσουν το "έργο" τους. Φυσικό είναι αυτό, γιατί, όσο είναι "ανοικτό" το θέμα της Ελλάδας, είναι εκτεθειμένοι και οι "φονιάδες" της. Τι επιδιώκει πάντα ένας δολοφόνος; ...Να διαφύγει με ασφάλεια από τον τόπο του εγκλήματος. Πώς γίνεται όμως αυτό, όταν αναγκαστικά πρέπει να βρίσκεται δίπλα στο θύμα του; ...Όταν, όπως η Γερμανία, πρέπει να παραμείνει "δίπλα" στην Ελλάδα εντός της Ευρωπαϊκής Ένωσης; Η Γερμανία προσπαθεί εναγωνίως να αποδείξει ότι η Ελλάδα "πέθανε", επειδή - όπως μας λέει ο Σόιμπλε - "...ζούσε παραπάνω από τις δυνατότητές της" και όχι επειδή την σκότωσαν οι γερμανικές Siemens….. Το πρόβλημα των μεγαλύτερων οικονομικών δολοφόνων τής Ευρώπης είναι να δείξουν ότι το ελληνικό χρέος είναι νόμιμο ….. και με το «κούρεμα» να χαθούν τα ίχνη των παράνομων τοκογλύφων ……. Με αυτόν τον τρόπο βοηθούν τη Γερμανία να ξεφύγει από τον τόπο τού εγκλήματος. Της δίνουν το "άλλοθι" να υπερασπιστεί δήθεν τα χρήματα των "αδικημένων" Ευρωπαίων από τον "παρασιτικό" Έλληνα, αλλά αυτό είναι φανερό πως είναι για το "ξεκάρφωμα". Δεν χρειάζεται να είσαι πολύ έξυπνος, για να το καταλάβεις αυτό. Είναι δυνατόν υποστηρικτής τού Τσίπρα να είναι ο Σιωνιστής Τζακ Λου και να βρίσκεται απέναντι από τη Σιωνίστρια Μέρκελ και το γερμανικό "μαγαζί", το οποίο ανήκει στους Εβραίους;

Με την - καθ’ υπόδειξη των τοκογλύφων αφεντικών της – η εμμονή της Μέρκελ στη λιτότητα, κατέστρεψε την ευρωπαϊκή οικονομία και διέλυσε τις ευρωπαϊκές κοινωνίες, προκειμένου να τις παραδώσει στα "αφεντικά", για να τις "βοηθήσουν"….. Τώρα που εκπλήρωσε τον σχεδιασμό, φοβάται την τιμωρία και μαζί με αυτήν και όλοι οι ευρωπαίοι «αξιωματούχοι» που εξυπηρέτησαν στην συνομωσία του αιώνα εις βάρος της Ευρώπης. Τώρα έχει πάρει την άδεια από τα αφεντικά να φαίνεται ότι "αντιδρά" - έστω και χωρίς πολλές δυνάμεις - στο "κούρεμα" του ελληνικού χρέους ...Στο "κούρεμα" αυτό, το οποίο μοιραία θα οδηγήσει την Ευρωζώνη στη χρεοκοπία. Αν αντιληφθούν οι Ευρωπαϊκοί λαοί μετά τις άπειρες «συγγνώμες» μετά τους Π. πολέμους την νέα προδοσία για τρίτη φορά, τότε η Γερμανία θα διαλυθεί στα εξ ων συνετέθη. 

Όσο κρατά στα χέρια της η Γερμανία όλους τους φακέλους των δικογραφιών των Γερμανικών εταιρειών διαφθοράς, δεν κινδυνεύει. …..     Μπορεί με τις δικές της παρανομίες να βαστάει λίστες ενόχων και στην πραγματικότητα να διατηρεί υπό την ομηρία της το προσωπικό σχεδόν ολόκληρου του πολιτικού φάσματος. Μιλάμε για πολιτικούς από την ακροδεξιά τού υπόδικου πλέον Καρατζαφέρη μέχρι το ΚΚΕ τού Κόκκαλη της Ίντρακομ, της Siemens, αλλά και της Στάζι.

Όμως, αυτό ισχύει για όσο διάστημα η Ελλάδα, μέσω των προδοτικών ηγεσιών της, δεν αντιδρά στις γερμανικές προκλήσεις ...Για όσο διάστημα, αποφεύγοντας τις αποκαλύψεις που καταστρέφουν τα πολιτικά "τζάκια" τής χώρας, δεν κάνει χρήση των δικαιωμάτων της και αφήνει τους Γερμανούς να οδηγούν τη χώρα στην απόλυτη απαξίωση και καταστροφή ...Ισχύει για όσο διάστημα η Ελλάδα δεν απαιτεί, ως κράτος-μέλος τής Ευρωπαϊκής Ένωσης, αυτές τις δικογραφίες, προκειμένου να τιμωρήσει έστω τους δικούς της ανθρώπους…. αν αποφασίσει η Ελλάδα να τιμωρήσει τους διεφθαρμένους Έλληνες, θα πρέπει να αποκαλύψει όλη την αλήθεια που τους αφορά και άρα και την ταυτότητα των διαφθορέων τους ...Τη γερμανική τους ταυτότητα. ……. Μια καταδίκη της από ένα οποιοδήποτε Ευρωπαϊκό Δικαστήριο αποκαλύπτει ότι η Γερμανία εξαιτίας - των υποταγμένων στις ΗΠΑ - ηγεσιών της, παραμένει ένα αμετανόητα εχθρικό, απολίτιστο και αντιευρωπαϊκό κράτος, το οποίο περιμένει την ευκαιρία να επιτεθεί σε οποιονδήποτε έχει την ατυχή έμπνευση να την συγχωρήσει, να την εμπιστευτεί και να τη θεωρήσει "φίλη" χώρα ...Ένα κράτος-"φίδι"…… Ενώ βάσει του καταστατικού της Ευρωπαϊκής ένωσης οι ευρωπαϊκές εταιρείες όπως Siemens, MAN, Thyssen Krupp, Ferrostaal, Mercedes, Bayer κλπ., οι οποίες πιάνονται να διαφθείρουν κρατικούς αξιωματούχους εντός των κρατών-μελών της, στερούνται του δικαιώματος να συμμετέχουν σε διαγωνισμούς για τα δημόσια έργα των κρατών τής Ευρωπαϊκής Ένωσης, πράγμα που θα είναι οδυνηρό οικονομικό κτύπημα πέραν του ηθικού. 

Η ΕΚΤ φοβάται τις ευθύνες της σ' ό,τι αφορά την ένοχη στάση της στον έλεγχο των "ελληνικών" τραπεζών και τη συνενοχή της στη διόγκωση του δημοσίου χρέους τής Ελλάδας, πράγμα το οποίο συνιστά έγκλημα κατά τού ελληνικού λαού….. Η Ελλάδα εμπιστευόταν τον ευρωπαϊκό θεσμό τής ΕΚΤ και αυτή τον πρόδωσε. Η ΕΚΤ συμμετείχε στην "παράσταση" τρομοκρατίας τού ελληνικού λαού. Συμμετείχε στην πράξη προδοσίας κατά του ελληνικού λαού, εμφανίζοντας τα "στρες-τεστ" ρουτίνας σαν "τεστ" εθνικών οικονομιών, ενώ αυτό δεν ήταν αληθές……. Όμως, το χειρότερο, που φοβάται η ΕΚΤ, είναι άλλο ...Το χειρότερο είναι να της στείλει η Ελλάδα τον "λογαριασμό" τής συνωμοσίας. Σύμφωνα με αυτόν τον λογαριασμό η ΕΚΤ χρωστάει στο ελληνικό κράτος όλο το ποσό που έδωσε για να σταθεροποιήσει το τραπεζικό σύστημα, το οποίο ήταν δική της αρμοδιότητα να είναι σταθερό. Στην περίπτωσή μας, δηλαδή, 233 δις ευρώ. Φοβάται η ΕΚΤ μήπως η Ελλάδα αναζητήσει το δίκιο της στα Διεθνή Δικαστήρια…… Καθήκον τής ΕΚΤ ήταν να προστατεύσει την Ελλάδα ...Ένα καθήκον, το οποίο σήμερα αποκαλύπτεται, εφόσον η ΕΚΤ κάτω από την πίεση της ελληνικής κυβέρνησης αναγκάζεται να ενεργοποιήσει τον ELA και να εξασφαλίσει 60 δις ρευστότητας στην Ελλάδα. Τώρα, δηλαδή, μπορεί να βρει 60 δις ευρώ και το 2008 δεν μπορούσε να βρει τα 25 δις; ………………………………

Για ολόκληρο το άρθρο ακολουθείστε το link της πηγής http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2015/02/to-megalo-finale.html

Ν : 

Πέραν των όσων με θαυμάσιο τρόπο αναλύει ο Τραϊανού, ζητήματα που τα έγραφα συνοπτικά και όχι με τόσες λεπτομέρειες προ εκλογών φοβούμενη ακριβώς αυτό που περιγράφεται στο κείμενο έστω και αν αφήνει .... πίστωση χρόνου, σε προηγούμενο άρθρο υποστήριζε Συριζα "δαγκωτό" επειδή πολύ σωστά πίστευε ο συγγραφέας πως και επί εποχής Τσίπρα δεν επρόκειτο να βγούμε από τα μνημόνια και για αυτόν τον λόγο πρότεινε να μπούμε στην θέση  της Ιφιγένειας δίνοντας χρόνο να εξαπλωθεί η κρίση φούσκας στην Ευρωζώνη.  Τζάμπα ο κόπος τότε των εκλογών ;;; Αλλά όλα στην πολιτική στηρίζονται στο καταλάγιασμα του θυμικού του άνοου Λαού.  Ακούσαμε και ακούσατε όμως τα όσα προτείνει ο Βαρουφάκης και πολύ σωστά καταλάβαμε και καταλάβατε πως "ομογενοποιήση" και "αέναα" ομόλογα σημαίνουν αέναη σκλαβιά ολόκληρης της Ευρώπης στους τοκογλύφους που ως γνωστόν πατρίδα δεν έχουν.  Τι έκανε λοιπόν τον συγγραφέα να πάρει μία τέτοια θέση προεκλογικά τότε ;;; Γιατί το να ευχόμαστε να αποδείξει ο Τσίπρας κάτι που δεν είναι, απέχει πάρα πολύ από την ελπίδα του να είχε ή να έχει σκοπό να αναλάβει τον ρόλο ενός ... πραγματικού εθνάρχη .......... Οπότε αν όχι, τότε η Ελλάδα θα παραμείνει σε κάθε περίπτωση ένα τραγικό θύμα μέχρι πλήρους εξαφάνισής της και η Ευρώπη ένα νεκρό τοπίο που λεηλατήθηκε όχι μόνον οικονομικά, αλλά και ...... πολυπολιτισμικά όσο και γεωστρατηγικά ....... Θέματα όμως που δεν θίγονται στο κείμενο. Για λόγους συνείδησης όμως όφειλα να κάνω αυτόν τον σχολιασμό  .......

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου