a.readmore { /* CSS properties go here */ }
Καλώς ορίσατε στην μάχη της Αναζήτησης.

Τρίτη 17 Ιουλίου 2012


Το ρεζιλίκι της τρέχουσας κυβέρνησης δεν έχει όρια.   Θα ήθελα να γνώριζα ποιοι είναι οι συμβουλάτορες των «ειδημόνων» μας.  Μην μου πείτε η Τρόικα, γιατί η εσωτερική τρόϊκα είναι ισχυρότερη από την εισαγόμενη.   Όταν δεν έχει στην ημερησία διάταξη πως θα ανακαλύψει «τα λεφτά υπάρχουν» ή «που πήγαν τα λεφτά» , φροντίζοντας  να τα πάρει από τους «κουρεμένους» Έλληνες πολίτες μας, κανένα άλλο συμπέρασμα δεν βγαίνει.  
«Ευλογία τον μνημόνιο !! Ευλογημένοι οι φόροι» !!                                                                    
Κάποτε ακούγαμε τον Βενιζέλο να μας λέει πως η πληρωμή του χαρατσιού διασφαλίζει την ιδιωτική περιουσία !  Από ποιούς την διασφαλίζει ;;  Υπάρχουν κάποιοι άλλοι εκτός «απ’ την ευλογία των κατακτητών»  ;;   Σε τι διαφέρουν άραγε οι σημερινοί κυβερνητικοί , από την προηγούμενη κυβέρνηση ;;  Αααα το βρήκα, η προηγούμενη απειλούσε με διακοπή ρεύματος, αλλά σήμερα δεν επιτρέπεται να κοπεί, πα πα πα είναι κοινωφελές είδος  , αυτό δια στόματος Κουβέλη, αλλά ο ίδιος  φαίνεται να συμφωνεί  μαζί με τους κυβερνητικούς συνεργάτες του, με την κατάσχεση περιουσιών και το πέταμα στον δρόμο.  Αυτό καθώς φαίνεται είναι περισσότερο κοινωφελές, δίκαιο και δημοκρατικό , όταν μάλιστα επικυρώνεται  ειδικότερα για πάνω από 3000 € χρέος προς το δημόσιο μαζί με προσαυξήσεις, μιλάμε για απόλυτη «απόδοση» δικαιοσύνης.

Κρύβονται ύπουλα όλοι,  πως το κράτος χρωστάει της Μιχαλούς και για αυτό δεν μπορεί να καταργήσει τα παράνομα χαράτσια !  Να τους χαίρεστε όσοι τους ψηφίσατε «με δημοκρατικό τρόπο», με "προοπτική τετραετίας" μάλιστα δια στόματος Κουβέλη, ούτε στα όνειρά τους.  Όλοι αυτοί που χρωστούν δισεκατομμύρια γιατί δεν τους κατάσχετε περιουσίες ;;  Μήπως θα έπρεπε να γίνει κατάσχεση του Αεροδρομίου Σπάτων εξ αιτίας της μη πληρωμής των περίπου 500 εκτ  ΦΠΑ ;;  Πόσα τέτοια άλλωστε παραδείγματα θα υπάρχουν που παραμένουν κρυφά υπό το φως της αλήθειας.  Μήπως θα πρέπει να ξεκινήσετε από όλους αυτούς που στέλνουν χρήματα σε ασφαλείς λογαριασμούς  σε νησιά τύπου Κέιμαν  ή off εταιρείες ή κάνουν αγορές περιουσιών στο εξωτερικό ;;  Μήπως θα έπρεπε να κατάσχουμε πρώτα εμείς τα κόμματά σας και όλο το περιεχόμενό του , με ό,τι σημαίνει αυτό, ως οφειλέτες του δημοσίου και διασπάθισης δημοσίου χρήματος ;;    Δυστυχώς έχουν καταπατηθεί  κάθε έννοια δικαίου Ελληνικού και Διεθνούς . 

Με ποια λογική δύναται ο δανειστής να φτάνει και να ξεπερνά τα όρια, απειλώντας τον βιοπορισμό και την κοινωνική υπόσταση ενός ατόμου οφειλέτη, την ασυλία και τον σεβασμό του ιδιωτικού ασύλου ;;  Όταν μάλιστα αυτός ο άνθρωπος κατέβαλε κανονικά τους φόρους του, μέχρι που έπεσαν οι κουκούλες των πολιτικών προσώπων , οι κουκούλες που ευαγγελιζόταν ο Σαμαράς εννοώντας φυσικά «άλλους» αφού πάντα «οι άλλοι μας φταίνε» , απαιτώντας να ακολουθήσει μια απάνθρωπη φοροεισπρακτική τακτική, με επιπλέον μειωμένους μισθούς, άρα έσοδα εν γένει (!!!).  Άπτουν τους πλείστους και για τους υπόλοιπους,  θέμα χρόνου  !!!  

Πως μπορεί το «δίκαιο» του δανειστή να υπερβαίνει αυτό του ιδιώτη και της προσωπικότητάς του ; Καθίσταται σαν να λέμε το κράτος μόνον, σε έναν φοροεισπράκτορα των δανειστών της χώρας και του εαυτού του, από το όποιο εγώ απουσιάζω ως πολίτης, όταν σύσσωμος ο πολιτικός κόσμος καμουφλάρεται  πίσω από την ασυλία του, καθιστώντας την πάνω από κάθε νόμο και,  πως η κάθε νομοθέτηση είναι «καλώς»  γινομένη έστω υπό το πέπλο της ασυλίας !  Πολιτικό ατόπημα μεγατόνων.  Μάλιστα άκουσα χθές από συνομιλητή μου, πως η ΕΕ τέτοιου είδους παρατυπίες θα τις διορθώσει !!  Δεν γνώριζε ο δύστυχος, πως όλοι όσοι συνεργούν στα υψηλά κλιμάκια χαίρουν ασυλίας. Όρα ESM και κανόνες του. Τρανταχτό παράδειγμα ο τραπεζίτης Παπαδήμος που πλήρωσε 500 € φόρο «ελέω Ευρωπαϊκής ασυλίας» !!   Έτσι αν δεν τουφεκίζεται ο οφειλέτης σήμερα, όπως εξακολουθούν να εφαρμόζουν οι μαφιόζοι μεταξύ τους, τότε «πωλείται» ως δούλος στους δανειστές, το σύγχρονο δουλεμπόριο.   Όπως και να το σκεφτεί κανείς, δεν μπορεί παρά να καταλήξει : στην καταστρατήγηση και την κατάχρηση κάθε έννοιας δικαίου, δικαιώματος , άρα ελευθερίας, ελέω δανειστών.  Με άλλα λόγια,  λόγω φιλελευθερισμού ανατάχθηκαν οι έννοιες δικαίου,  υπέρ πάσης έννοιας  εν σχέσει με τις ελεύθερες συναλλαγές και  κλεπτο-πλουτισμού , με ό,τι συνεπάγεται απ’ αυτά, πάντως απόλυτα  αυθαίρετα, με την ψευδή λογική πως το ατομικό δικαίωμα πρέπει να λειτουργεί υπέρ του κοινού.   Κλέβει δηλαδή ο άλλος και πρέπει να γίνω αναγκαστικός συνεργός και ψευδο-μάρτυρας της κλεψιάς,  ούτε καν κλεπταποδόχος έχοντας πλήρη άγνοια, με την συνεισφορά μου υπό τύπον «φόρου» , προς  το κοινό όφελος (!!!).  Απόλυτη παράνοια !! Και μάλιστα υποτιθέμενης Δικαιοσύνης . Για τι πράγμα εξάλλου ;; Για ένα χρέος  που έτσι κι αλλιώς, δεν ΞΕπληρώνετε ΠΟΤΕ !!!!!!!!!!!!!!!!!  

Μπορούσε ο ιδιώτης να κατάσχει δημόσια περιουσία όταν το δεύτερο του χρωστούσε χρήματα και μάλιστα άτοκα ;;  Όχι , γιατί εθεωρείτο  ύβρις, καθ’ όσον υποθέτω πως το κράτος αφορά όλους τους πολίτες και όχι έναν ιδιώτη ή μερικούς απ' αυτούς !!! .  

Υποσχέθηκαν οι τωρινοί εσωτερικοί τροϊκανοί, πως το χαράτσι θα το μετατρέψουν σε ένα κλιμακούμενο ενιαίο φόρο. Δηλαδή ούτως ή άλλως και πάλι η ιδιωτική περιουσία θα φορολογείται εφ’ όρου ζωής  και όλα αυτά γιατί ;; Υπέρ ενός κράτος που θα παρέχει τι ;; φασολάδα σε συσσίτια , αντί υγεία, αξιοπρεπή παιδεία, ασφάλεια, κοινωνικές δομές και ό,τι άλλο παραβλέπω αυτήν την στιγμή ;;   Το γελοίο που άκουσα εχθές ήταν από αξιωματούχο της ΝΔ, αν δεν κάνω λάθος από  τον Κεδίκογλου, πως είμαστε το μόνον «κομμουνιστικό» κράτος μέχρι σήμερα (άκου επιχείρημα !!!), έχοντας όλες τις βασικές λειτουργίες του στην δικαιοδοσία του, αντί να την έχουν οι ιδιώτες.  Ποιος νόμος λέει πως το κράτος δεν μπορεί να επιχειρεί υπέρ του γενικού συμφέροντος ;;  Γιατί θα πρέπει να ενάγεται σε κάποια πολιτική θεωρεία ;;  Σε ποιό «ιερό» βιβλίο είναι γραμμένο αυτό ;;                                                  Τι συμπεραίνεται απ’ αυτό ; Πως αντί να μας βομβαρδίσουν σαν τον Ιράκ και την Λιβύη, μας βομβάρδισαν με οικονομικό πόλεμο και εμείς κιοτέψαμε, αντί να δούμε την όλη εικόνα , ζητώντας από τους εισβολείς "το έλεός τους" !!  Είμαστε εντελώς απαράδεκτοι, λαός και η ηγεσία του (!!!)

Από την άλλη, άραγε πόσοι είναι αυτοί οι ιδιώτες ;;  Μιλιούνια ή μετρημένα άτομα στο χέρι του ενός χεριού που διατηρούν σειρά από διαφόρων αντικειμένων και δραστηριοτήτων εταιρείες αλληλοσυνδεόμενων μεταξύ τους ;;    
Συνεπώς εδώ μιλάμε όχι για κράτος πλέον ,αλλά για μετατροπή σε ιδιωτικές εταιρείες,  που ήταν κάποτε κράτη.  Ως συνέχεια αυτού, οι ελάχιστοι αυτοί άνθρωποι με τις σειρές επί σειρά εταιρειών που εξαπλώνουν τα «συμφέροντά» τους, δεν έχουν παρά να συγχωνεύσουν τις διάσπαρτες εταιρίες τους  σε μία παγκόσμια εταιρεία. Σύνηθες φαινόμενο οι συγχωνεύσεις τους !!  Δικός τους «Οικονομικός όρος !!».   Ούτε χρώμα έχουν, ούτε θρησκεία έχουν, ούτε εθνικότητα έχουν.  Είναι υπερ άνω όλων αυτών.  Είναι οι κανείς εν μέσω επωνύμων … 
Κατ’ αυτόν τον τρόπο νομίζουν ότι ξεγελούν τον κόσμο, θεωρώντας τον κοσμάκη ;;  Μήπως αντί να μιλούν για υπερ-κράτος, θα έπρεπε να μιλούν για μιαν  υπερ-εταιρεία, στην πραγματικότητα, με ρόλο του κράτους την καταστολή και τα πάγια έξοδά συντήρησής του, για την παγκόσμια δικτατορία, ως προστάτες της παγκόσμιας ολιγαρχίας  ;;  Γιατί σαν πολύ έχουν παραποιηθεί οι ροπές των σκέψεων μας  !!!  Με άλλα λόγια θα μπορούσαμε να μιλάμε με όρους μίας υπερ-κομμουνιστικής υπέρ-εταιρείας.  Λέεεετε να ήταν αυτοί οι εμπνευστές της κομμουνιστικής θεωρίας, οι λάτρεις του φελελευθερισμού και του μαμμωνά, που εμπαίζουν και εμπλέκουν καθαρόαιμους δεξιούς στα γρανάζια τους ή καθαρόαιμους σοσιαλιστές στις θεωρίες των κομμουνιστικών φιλελεύθερων μανιφέστων τους ;;

Κατά τα άλλα ευτυχώς που λόγω «λιτότητας» δεν θα γιορτάσουν  την «αποκατάσταση» της δημοκρατίας,  Ποιάς δημοκρατίας  βρε αντιδημοκράτες ;;   Δεν χρειάζεται να την γιορτάζετε. Θα την γιορτάσουμε εμείς όταν έλθει η στιγμή !

Το μόνον ικανοποιητικό και ανατρεπτικό μέχρι χθες τουλάχιστον, είναι πως το 70 ή 77% του Ελληνικού πληθυσμού, απαιτεί την σκληρή αναδιαπραγμάτευση με κάθε κόστος και ασχέτως του ευρώ.  ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΤΙ ΑΡΧΙΖΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΖΕΙ.  ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΔΙΧΑΣΤΙΚΟ.  ΠΟΛΕΜΟ ΘΕΛΟΥΝ ;; ΠΟΛΕΜΟ ΘΑ ΕΧΟΥΝ…..

Νάγια



ΥΣ : Το φοβερότερο δε που ακούω μόλις τώρα, από τον Μητρόπουλο του ΣΥΡΙΖΑ, είναι πως η τριμερής κυβέρνηση με την τελευταία επιστολή Σαμαρά, έχει απεμπολήσει κάθε δικαίωμα διαπραγμάτευσης !!  Πράγμα που ήξερε ο πρωθυπουργεύον πως θα πράξει και εξαπάτησε τον Ελληνικό λαό.  Να λοιπόν η μακρόχρονη αρρώστια του πρωθυπουργού, που δεν θα μπορούσε να "πετάξει" πριν από 40 ημέρες και ύστερα θα δούμε....αφού του δοθεί η άδεια !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!   Να γιατί πήγαν αυτοί που πήγαν ταξιδάκι αναψυχής !!  Τον πούλο......

Το ρεζιλίκι


Το ρεζιλίκι της τρέχουσας κυβέρνησης δεν έχει όρια.   Θα ήθελα να γνώριζα ποιοι είναι οι συμβουλάτορες των «ειδημόνων» μας.  Μην μου πείτε η Τρόικα, γιατί η εσωτερική τρόϊκα είναι ισχυρότερη από την εισαγόμενη.   Όταν δεν έχει στην ημερησία διάταξη πως θα ανακαλύψει «τα λεφτά υπάρχουν» ή «που πήγαν τα λεφτά» , φροντίζοντας  να τα πάρει από τους «κουρεμένους» Έλληνες πολίτες μας, κανένα άλλο συμπέρασμα δεν βγαίνει.  
«Ευλογία τον μνημόνιο !! Ευλογημένοι οι φόροι» !!                                                                    
Κάποτε ακούγαμε τον Βενιζέλο να μας λέει πως η πληρωμή του χαρατσιού διασφαλίζει την ιδιωτική περιουσία !  Από ποιούς την διασφαλίζει ;;  Υπάρχουν κάποιοι άλλοι εκτός «απ’ την ευλογία των κατακτητών»  ;;   Σε τι διαφέρουν άραγε οι σημερινοί κυβερνητικοί , από την προηγούμενη κυβέρνηση ;;  Αααα το βρήκα, η προηγούμενη απειλούσε με διακοπή ρεύματος, αλλά σήμερα δεν επιτρέπεται να κοπεί, πα πα πα είναι κοινωφελές είδος  , αυτό δια στόματος Κουβέλη, αλλά ο ίδιος  φαίνεται να συμφωνεί  μαζί με τους κυβερνητικούς συνεργάτες του, με την κατάσχεση περιουσιών και το πέταμα στον δρόμο.  Αυτό καθώς φαίνεται είναι περισσότερο κοινωφελές, δίκαιο και δημοκρατικό , όταν μάλιστα επικυρώνεται  ειδικότερα για πάνω από 3000 € χρέος προς το δημόσιο μαζί με προσαυξήσεις, μιλάμε για απόλυτη «απόδοση» δικαιοσύνης.

Κρύβονται ύπουλα όλοι,  πως το κράτος χρωστάει της Μιχαλούς και για αυτό δεν μπορεί να καταργήσει τα παράνομα χαράτσια !  Να τους χαίρεστε όσοι τους ψηφίσατε «με δημοκρατικό τρόπο», με "προοπτική τετραετίας" μάλιστα δια στόματος Κουβέλη, ούτε στα όνειρά τους.  Όλοι αυτοί που χρωστούν δισεκατομμύρια γιατί δεν τους κατάσχετε περιουσίες ;;  Μήπως θα έπρεπε να γίνει κατάσχεση του Αεροδρομίου Σπάτων εξ αιτίας της μη πληρωμής των περίπου 500 εκτ  ΦΠΑ ;;  Πόσα τέτοια άλλωστε παραδείγματα θα υπάρχουν που παραμένουν κρυφά υπό το φως της αλήθειας.  Μήπως θα πρέπει να ξεκινήσετε από όλους αυτούς που στέλνουν χρήματα σε ασφαλείς λογαριασμούς  σε νησιά τύπου Κέιμαν  ή off εταιρείες ή κάνουν αγορές περιουσιών στο εξωτερικό ;;  Μήπως θα έπρεπε να κατάσχουμε πρώτα εμείς τα κόμματά σας και όλο το περιεχόμενό του , με ό,τι σημαίνει αυτό, ως οφειλέτες του δημοσίου και διασπάθισης δημοσίου χρήματος ;;    Δυστυχώς έχουν καταπατηθεί  κάθε έννοια δικαίου Ελληνικού και Διεθνούς . 

Με ποια λογική δύναται ο δανειστής να φτάνει και να ξεπερνά τα όρια, απειλώντας τον βιοπορισμό και την κοινωνική υπόσταση ενός ατόμου οφειλέτη, την ασυλία και τον σεβασμό του ιδιωτικού ασύλου ;;  Όταν μάλιστα αυτός ο άνθρωπος κατέβαλε κανονικά τους φόρους του, μέχρι που έπεσαν οι κουκούλες των πολιτικών προσώπων , οι κουκούλες που ευαγγελιζόταν ο Σαμαράς εννοώντας φυσικά «άλλους» αφού πάντα «οι άλλοι μας φταίνε» , απαιτώντας να ακολουθήσει μια απάνθρωπη φοροεισπρακτική τακτική, με επιπλέον μειωμένους μισθούς, άρα έσοδα εν γένει (!!!).  Άπτουν τους πλείστους και για τους υπόλοιπους,  θέμα χρόνου  !!!  

Πως μπορεί το «δίκαιο» του δανειστή να υπερβαίνει αυτό του ιδιώτη και της προσωπικότητάς του ; Καθίσταται σαν να λέμε το κράτος μόνον, σε έναν φοροεισπράκτορα των δανειστών της χώρας και του εαυτού του, από το όποιο εγώ απουσιάζω ως πολίτης, όταν σύσσωμος ο πολιτικός κόσμος καμουφλάρεται  πίσω από την ασυλία του, καθιστώντας την πάνω από κάθε νόμο και,  πως η κάθε νομοθέτηση είναι «καλώς»  γινομένη έστω υπό το πέπλο της ασυλίας !  Πολιτικό ατόπημα μεγατόνων.  Μάλιστα άκουσα χθές από συνομιλητή μου, πως η ΕΕ τέτοιου είδους παρατυπίες θα τις διορθώσει !!  Δεν γνώριζε ο δύστυχος, πως όλοι όσοι συνεργούν στα υψηλά κλιμάκια χαίρουν ασυλίας. Όρα ESM και κανόνες του. Τρανταχτό παράδειγμα ο τραπεζίτης Παπαδήμος που πλήρωσε 500 € φόρο «ελέω Ευρωπαϊκής ασυλίας» !!   Έτσι αν δεν τουφεκίζεται ο οφειλέτης σήμερα, όπως εξακολουθούν να εφαρμόζουν οι μαφιόζοι μεταξύ τους, τότε «πωλείται» ως δούλος στους δανειστές, το σύγχρονο δουλεμπόριο.   Όπως και να το σκεφτεί κανείς, δεν μπορεί παρά να καταλήξει : στην καταστρατήγηση και την κατάχρηση κάθε έννοιας δικαίου, δικαιώματος , άρα ελευθερίας, ελέω δανειστών.  Με άλλα λόγια,  λόγω φιλελευθερισμού ανατάχθηκαν οι έννοιες δικαίου,  υπέρ πάσης έννοιας  εν σχέσει με τις ελεύθερες συναλλαγές και  κλεπτο-πλουτισμού , με ό,τι συνεπάγεται απ’ αυτά, πάντως απόλυτα  αυθαίρετα, με την ψευδή λογική πως το ατομικό δικαίωμα πρέπει να λειτουργεί υπέρ του κοινού.   Κλέβει δηλαδή ο άλλος και πρέπει να γίνω αναγκαστικός συνεργός και ψευδο-μάρτυρας της κλεψιάς,  ούτε καν κλεπταποδόχος έχοντας πλήρη άγνοια, με την συνεισφορά μου υπό τύπον «φόρου» , προς  το κοινό όφελος (!!!).  Απόλυτη παράνοια !! Και μάλιστα υποτιθέμενης Δικαιοσύνης . Για τι πράγμα εξάλλου ;; Για ένα χρέος  που έτσι κι αλλιώς, δεν ΞΕπληρώνετε ΠΟΤΕ !!!!!!!!!!!!!!!!!  

Μπορούσε ο ιδιώτης να κατάσχει δημόσια περιουσία όταν το δεύτερο του χρωστούσε χρήματα και μάλιστα άτοκα ;;  Όχι , γιατί εθεωρείτο  ύβρις, καθ’ όσον υποθέτω πως το κράτος αφορά όλους τους πολίτες και όχι έναν ιδιώτη ή μερικούς απ' αυτούς !!! .  

Υποσχέθηκαν οι τωρινοί εσωτερικοί τροϊκανοί, πως το χαράτσι θα το μετατρέψουν σε ένα κλιμακούμενο ενιαίο φόρο. Δηλαδή ούτως ή άλλως και πάλι η ιδιωτική περιουσία θα φορολογείται εφ’ όρου ζωής  και όλα αυτά γιατί ;; Υπέρ ενός κράτος που θα παρέχει τι ;; φασολάδα σε συσσίτια , αντί υγεία, αξιοπρεπή παιδεία, ασφάλεια, κοινωνικές δομές και ό,τι άλλο παραβλέπω αυτήν την στιγμή ;;   Το γελοίο που άκουσα εχθές ήταν από αξιωματούχο της ΝΔ, αν δεν κάνω λάθος από  τον Κεδίκογλου, πως είμαστε το μόνον «κομμουνιστικό» κράτος μέχρι σήμερα (άκου επιχείρημα !!!), έχοντας όλες τις βασικές λειτουργίες του στην δικαιοδοσία του, αντί να την έχουν οι ιδιώτες.  Ποιος νόμος λέει πως το κράτος δεν μπορεί να επιχειρεί υπέρ του γενικού συμφέροντος ;;  Γιατί θα πρέπει να ενάγεται σε κάποια πολιτική θεωρεία ;;  Σε ποιό «ιερό» βιβλίο είναι γραμμένο αυτό ;;                                                  Τι συμπεραίνεται απ’ αυτό ; Πως αντί να μας βομβαρδίσουν σαν τον Ιράκ και την Λιβύη, μας βομβάρδισαν με οικονομικό πόλεμο και εμείς κιοτέψαμε, αντί να δούμε την όλη εικόνα , ζητώντας από τους εισβολείς "το έλεός τους" !!  Είμαστε εντελώς απαράδεκτοι, λαός και η ηγεσία του (!!!)

Από την άλλη, άραγε πόσοι είναι αυτοί οι ιδιώτες ;;  Μιλιούνια ή μετρημένα άτομα στο χέρι του ενός χεριού που διατηρούν σειρά από διαφόρων αντικειμένων και δραστηριοτήτων εταιρείες αλληλοσυνδεόμενων μεταξύ τους ;;    
Συνεπώς εδώ μιλάμε όχι για κράτος πλέον ,αλλά για μετατροπή σε ιδιωτικές εταιρείες,  που ήταν κάποτε κράτη.  Ως συνέχεια αυτού, οι ελάχιστοι αυτοί άνθρωποι με τις σειρές επί σειρά εταιρειών που εξαπλώνουν τα «συμφέροντά» τους, δεν έχουν παρά να συγχωνεύσουν τις διάσπαρτες εταιρίες τους  σε μία παγκόσμια εταιρεία. Σύνηθες φαινόμενο οι συγχωνεύσεις τους !!  Δικός τους «Οικονομικός όρος !!».   Ούτε χρώμα έχουν, ούτε θρησκεία έχουν, ούτε εθνικότητα έχουν.  Είναι υπερ άνω όλων αυτών.  Είναι οι κανείς εν μέσω επωνύμων … 
Κατ’ αυτόν τον τρόπο νομίζουν ότι ξεγελούν τον κόσμο, θεωρώντας τον κοσμάκη ;;  Μήπως αντί να μιλούν για υπερ-κράτος, θα έπρεπε να μιλούν για μιαν  υπερ-εταιρεία, στην πραγματικότητα, με ρόλο του κράτους την καταστολή και τα πάγια έξοδά συντήρησής του, για την παγκόσμια δικτατορία, ως προστάτες της παγκόσμιας ολιγαρχίας  ;;  Γιατί σαν πολύ έχουν παραποιηθεί οι ροπές των σκέψεων μας  !!!  Με άλλα λόγια θα μπορούσαμε να μιλάμε με όρους μίας υπερ-κομμουνιστικής υπέρ-εταιρείας.  Λέεεετε να ήταν αυτοί οι εμπνευστές της κομμουνιστικής θεωρίας, οι λάτρεις του φελελευθερισμού και του μαμμωνά, που εμπαίζουν και εμπλέκουν καθαρόαιμους δεξιούς στα γρανάζια τους ή καθαρόαιμους σοσιαλιστές στις θεωρίες των κομμουνιστικών φιλελεύθερων μανιφέστων τους ;;

Κατά τα άλλα ευτυχώς που λόγω «λιτότητας» δεν θα γιορτάσουν  την «αποκατάσταση» της δημοκρατίας,  Ποιάς δημοκρατίας  βρε αντιδημοκράτες ;;   Δεν χρειάζεται να την γιορτάζετε. Θα την γιορτάσουμε εμείς όταν έλθει η στιγμή !

Το μόνον ικανοποιητικό και ανατρεπτικό μέχρι χθες τουλάχιστον, είναι πως το 70 ή 77% του Ελληνικού πληθυσμού, απαιτεί την σκληρή αναδιαπραγμάτευση με κάθε κόστος και ασχέτως του ευρώ.  ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΤΙ ΑΡΧΙΖΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΖΕΙ.  ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΔΙΧΑΣΤΙΚΟ.  ΠΟΛΕΜΟ ΘΕΛΟΥΝ ;; ΠΟΛΕΜΟ ΘΑ ΕΧΟΥΝ…..

Νάγια



ΥΣ : Το φοβερότερο δε που ακούω μόλις τώρα, από τον Μητρόπουλο του ΣΥΡΙΖΑ, είναι πως η τριμερής κυβέρνηση με την τελευταία επιστολή Σαμαρά, έχει απεμπολήσει κάθε δικαίωμα διαπραγμάτευσης !!  Πράγμα που ήξερε ο πρωθυπουργεύον πως θα πράξει και εξαπάτησε τον Ελληνικό λαό.  Να λοιπόν η μακρόχρονη αρρώστια του πρωθυπουργού, που δεν θα μπορούσε να "πετάξει" πριν από 40 ημέρες και ύστερα θα δούμε....αφού του δοθεί η άδεια !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!   Να γιατί πήγαν αυτοί που πήγαν ταξιδάκι αναψυχής !!  Τον πούλο......

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου